Στρατόπεδο & Ολυμπία στην ατζέντα Νίκα με υπουργούς - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Στρατόπεδο & Ολυμπία στην ατζέντα Νίκα με υπουργούς

Σειρά συναντήσεων με υπηρεσιακούς κυβερνητικούς παράγοντες, αλλά και υπουργούς της κυβέρνησης Παπαδήμου, θα έχει το προσεχές διάστημα ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά
, προγραμματίζεται κατ’ αρχάς συνάντηση με το νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημ. Αβραμόπουλο για το θέμα του στρατοπέδου: «Για τη Δημοτική Αρχή το θέμα του στρατοπέδου δεν έχει κλείσει. Ευτυχώς δεν έχει κλείσει και τυπικά, αφού ακόμα φρουρείται. Ο κ. Αβραμόπουλος είναι φίλος της Καλαμάτας, είναι ο υπουργός που μας παραχώρησε τα κτήρια του πρώην Νοσοκομείου Καλαμάτας και για 99 χρόνια αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του Δήμου. Αυτό δεν το ξεχνάμε.
Πέρα από τα συναισθήματα, αυτή η αστήρικτη απόφαση Μπεγλίτη πρέπει να λάβει ένα τέλος. Προσωπικά, η πόλη, αλλά και η Μεσσηνία προσδοκούμε από το νέο υπουργό το αυτονόητο».
Συνάντηση θα έχει ο κ. Νίκας σύμφωνα με το 'Θ' και με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Βορίδη, για να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην τύχη της Ολυμπίας Οδού: «Για εμάς είναι μείζον ζήτημα, όπως και του περιμετρικού της Καλαμάτας, αλλά θεωρώ ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Παράλληλα θα συναντηθώ με τον υφυπουργό του υπουργείου Υγείας για θέματα που αφορούν στην παραχώρηση ποδηλάτων στο Δήμο Καλαμάτας, αλλά και την ένταξη της πόλης σε πρόγραμμα για τις κακοποιημένες γυναίκες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages