Εθνικός Μελιγαλά – Τέλλος Αγρας 2-1 στο πρώτο φιλικό της σεζόν - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Εθνικός Μελιγαλά – Τέλλος Αγρας 2-1 στο πρώτο φιλικό της σεζόν

H ομάδα του Τέλλου Άγρα παρατάχθηκε με τους: Α. Τσώλη, Θ. Πότση, Δ. Αναγνωστόπουλο, Δ. Σώκαλη, Θ. Γεωργακόπουλο, Γ. Παπανδρεόπουλο, Χ. Δημητρόπουλο, Φ. Ζώμπολος, Θ. Γεωγιόπουλο, Η. Ψωρομύτη και Λ. Ανδρώνη του Ν. Από το πρώτο κιόλας λεπτό ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός και για τις δύο ομάδες. Στο 40′ προηγήθηκε η ομάδα του Μελιγαλα με 1-0, σκορ με το οποιό πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. Με αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Άγρας, με τον Μέτζα [Α. Τσώλη], τον Σταύρο Σώκαλη [Δ. Αναγνωστόπουλο] τον Λ. Ανδρώνη του Χ. [Χ. Δημητρόπουλο] και τον Βαντίμ Κολιτσένκο [Φ. Ζώμπολος] να περνούν στον αγωνιστικό χώρο.
Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και στο 50′ ο Κολιτσένκο κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Δ. Σώκαλης άστοχα όμως (Παραπάτησε και μάλιστα τραυματιστηκε στον αστράγαλο, όπου και έπαιξε με μπανταρισμένο πόδι μέχρι το τέλος του αγώνα). Στην αμέσως επόμενη φάση στο 52′ η ομάδα του Άγρα ισοφάρισε με κεφαλιά του Κολιτσένκο ανάμεσα σε δύο αντιπάλους. Στο 70 η ομάδα του Μελιγαλά κέρδισε πέναλτι με τον Μουρούσια (αμφισβητούμενο) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νικος Εμμανουήλ όπου και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 80′ και στο 85 η ομάδα του Άγρα είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Θ. Γεωργιόπουλο, μάλιστα στην δεύτερη πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του Δεν έπαιξαν για την ομάδα του Άγρα οι τραυματίες Κ. Γεωργόπουλος (τράβηγμα προσ.), Θ. Καμπύλης (τράβηγμα τετρακ.) και Πέτρος Μπολούν. Επίσης στην φάση του κερδισμένου πέναλτι για την ομάδα του Άγρα τραυματίστηκε ο Κολιτσένκο όπου μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages