Χοντραίνει η κόντρα Νίκα-Περιφέρειας και στόχος ακόμα και Δήμαρχοι... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Χοντραίνει η κόντρα Νίκα-Περιφέρειας και στόχος ακόμα και Δήμαρχοι...

ΜΕΧΡΙ συναδέλφους του δημάρχους έβαλε σήμερα στο στόχαστρό του ο Παναγιώτης Νίκας, που αφενός στράφηκε εκ νέου κατά της Περιφέρειας, για αποφυγή ενημέρωσης σχετικά με το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων και αφετέρου σχολίασε ότι «κάποιοι δήμαρχοι δεν μιλούν μήπως πάρουν κάποιο έργο»… Ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου επέμεινε ότι το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων, το οποίο θα επιβαρυνθούν οι δημότες μέσω των δημοτικών τελών, θα διογκωθεί όταν αναλάβει ο ιδιώτης (ΤΕΡΝΑ) της Περιφέρειας αυτό το έργο. Είπε χαρακτηριστικά πως «φοβούμαι ότι η εκτίμηση την οποία έκανα (σ.σ. περίπου 85 ευρώ ανά τόνο) είναι πολύ μέτρια», που σημαίνει ότι το κόστος ανά τόνο μπορεί τελικά να προσεγγίσει ή και να ξεπεράσει τα 90 ευρώ ενώ σήμερα κυμαίνεται στα 59 ευρώ.
Ωστόσο ο δήμαρχος, ενώ ανησυχεί τόσο πολύ για το κόστος, υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι «δεν ερίζομε, δεν αντιδικούμε, δεν θέτομε ζήτημα διαγωνισμού, ποτέ δεν θέσαμε ζήτημα διαγωνισμού» και έδειξε ότι εκείνο που θέλει μόνο είναι «ας μάθουμε βρε αδελφέ περί τίνος πρόκειται, τι πρόκειται να γίνει, τι πρόκειται ακριβώς να πληρώσουν οι δημότες». Σε ό,τι αφορά τη σκληρή απάντηση που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή η αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχος, κληθείς να τη σχολιάσει, είπε: «Ποτέ δεν θα απαντήσω στην κ. Νικολάκου. Έχει επιτεθεί υβριστικά καμιά δεκαριά φορές, δεν της έδωσα καμία απάντηση, ούτε θα της κάνω τη χάρη. Εγώ δεν κάνω πολιτική αντιπαράθεση αυτού του είδους και αυτού του επιπέδου. Αν υπάρξει θέμα αντιπαράθεσης, μακάρι να μην υπάρξει, θα γίνει με τον κύριο περιφερειάρχη και με το επίπεδο και με τον τρόπο που πρέπει».
kalamatajournal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages