Άμεσες παρεμβάσεις βελτίωσης του εθνικού δρόμου ζητά το Επιμελητήριο Ηλείας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Άμεσες παρεμβάσεις βελτίωσης του εθνικού δρόμου ζητά το Επιμελητήριο Ηλείας

Το σοβαρό θέμα της οδικής ασφάλειας του εθνικού οδικού μας δικτύου στην Ηλεία με αφορμή τα τροχαία ατυχήματα και τους καθημερινούς κινδύνους για τους διερχόμενους, θέτει και πάλι εγγράφως προς τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτο Σιμόπουλο, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος.
Το ίδιο θέμα ο κ. Νικολούτσος το είχε θέσει και προφορικά στον Γενικό Γραμματέα τονίζοντάς του τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητας του δρόμου ζητώντας του ανάλογες βελτιωτικές παρεμβάσεις. Ειδικότερα η επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου έχει ως εξής: «Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα που συμπεριλαμβάνει δηλώσεις σας για το μέλλον της Ολυμπίας Οδού, σας υπενθυμίζω ότι κατά τις συναντήσεις που είχαμε μαζί σας, θέσαμε το θέμα της οδικής ασφάλειας του υφιστάμενου εθνικού οδικού δικτύου και ειδικά του τμήματος από Αμαλιάδα μέχρι Τσακώνα που είναι σε κακή κατάσταση, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και δεν θέλουμε να είμαστε καθημερινά μάρτυρες και υποψήφια θύματα μεγάλου αριθμού τροχαίων ατυχημάτων. Επειδή η οδική ασφάλεια είναι στη δική σας αρμοδιότητα σας παρακαλούμε να επιτυγχάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες για τη βελτίωση των κακών συνθηκών που εκτός των άλλων απαξιώνουν και τις μεγάλες τουριστικές δυνατότητες του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages