Γαργαλιάνοι και Κυπαρισσία με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στα Λύκεια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Γαργαλιάνοι και Κυπαρισσία με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στα Λύκεια

Το Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων από νωρίς χθές το πρωί κατακλύστηκε από μαθητές αλλά και γονείς που έσπευσαν να δουν τα αποτελέσματα. Οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις είχαν μία ιδιαιτερότητα όσον αφορά στη διεξαγωγή τους αφού η όλη διαδικασία πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Κυβέρνηση και εκπαιδευτικοί βρέθηκαν στην αρένα της διαπραγμάτευσης ενώ ο κίνδυνος απεργιακών κινητοποιήσεων κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ήταν κάτι παραπάνω από ορατός, με τους μαθητές να παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.Σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 1144 άτομα συμμετείχαν στις εξετάσεις και 845 ήταν οι επιτυχόντες όπως είχαμε πορβλέψει ενώ μαζί με απόφοιτους παλιοτέρων ετών ο αριθμός καταγράφεται θετικός. Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των μαθητών του Λυκείου Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις!
Το Λύκειο Γαργαλιάνων συνεχίζει, άλλωστε, την παράδοση που θέλει τους μαθητές του να έχουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η ατμόσφαιρα στο Λύκειο, το οποίο ήταν από τα πρώτα σε ολόκληρη τη χώρα που ανάρτησε τους πίνακες των αποτελεσμάτων, πλημμύριζε από συναισθήματα ευτυχίας, χαράς και ικανοποίησης. Τα πρόσωπα των επιτυχόντων έλαμπαν, ενώ πανευτυχείς ήταν και ο λυκειάρχης και οι καθηγητές. Μεγάλα τα ποσοστά επιτυχίας στην Τριφυλία και για το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας, που για ακόμη μια χρονιά οι μαθητές του κατάφεραν να πετύχουν πολύ καλές και υψηλές επιδόσεις στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν όμως και πολλούς μαθητές και από το Γενικό Λύκειο Φιλιατρών, αφού η σημαντική πτώση των βάσεων τούς οδήγησαν σε σχολές και πόλεις καλύτερες από τις αρχικές τους προσδοκίες. Μπορεί λοιπόν οι μαθητές να έφτασαν με αρκετό άγχος στη χθεσινή ημέρα προκειμένου αν δουν το όνομα τους στους πίνακες των επιτυχόντων, ωστόσο τώρα αυτό που τους αγχώνει ακόμη περισσότερο είναι το πως θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν οικονομικά απέναντι στις απαιτήσεις της σχολής.
OI EΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΔΩ http://kyparissiotis.blogspot.gr/2013/08/blog-post_30.html
Πηγές gargalianoiline, kyparissiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages