Νέα πολιτική απάντηση Νικολάκου σε Πατσαρίνο για τα σκουπίδια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Νέα πολιτική απάντηση Νικολάκου σε Πατσαρίνο για τα σκουπίδια

Η αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Ντί­να Νι­κο­λά­κου προ­έ­βη σε δή­λω­ση με την ο­ποί­α α­παν­τά στις αι­τιά­σεις του Νί­κου Πα­τσα­ρί­νου για «α­νη­συ­χη­τι­κές ε­ξε­λί­ξεις» στο θέ­μα των α­πορ­ριμ­μά­των. Η κ. Νι­κο­λά­κου α­παν­τά σε πο­λι­τι­κό ε­πί­πε­δο στον κ. Πα­τσα­ρί­νο, χω­ρίς ό­μως να δί­νει ου­σι­α­στι­κές α­παν­τή­σεις στα ε­ρω­τή­μα­τα που έ­θε­σε ο κ. Πα­τσα­ρί­νος. Η κ. Νι­κο­λά­κου ευ­θυ­γραμ­μί­ζε­ται με την ά­πο­ψη του Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη κ. Τα­τού­λη ό­τι ο δι­α­γω­νι­σμός εί­ναι σε ε­ξέ­λι­ξη και ό­τι δεν μπο­ρούν να δο­θούν πε­ρισ­σό­τε­ρα στοι­χεί­α στην δη­μο­σι­ό­τη­τα, ό­πως εί­πε στο πρό­σφα­το Πε­ρι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο. Η δή­λω­ση της κ. Νι­κο­λά­κου εί­ναι η ε­ξής:
«Μή­νες με­τά τη δι­α­κή­ρυ­ξη του δι­ε­θνούς δι­α­γω­νι­σμού για την ο­λο­κλη­ρω­μέ­νη δι­α­χεί­ρι­ση των α­πορ­ριμ­μά­των της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου οι εκ­πρό­σω­ποι του Σύ­ρι­ζα βά­ζουν τα δυ­να­τά τους να α­να­κα­λύ­ψουν «α­νη­συ­χη­τι­κές ε­ξε­λί­ξεις». Οι εκ­πρό­σω­ποι του Σύ­ρι­ζα «κραυ­γά­ζουν» για δή­θεν συ­νέρ­γεια σε έ­να δι­ε­θνή δι­α­γω­νι­σμό με ΣΔΙΤ, στον ο­ποί­ο τη­ρή­θη­κε α­πο­λύ­τως η δι­α­φά­νεια και ε­φαρ­μό­στη­καν α­πα­ρέγ­κλι­τα οι ο­δη­γί­ες της Ελ­λη­νι­κής και Ευ­ρω­πα­ϊ­κής νο­μο­θε­σί­ας. Ού­τε έ­νας ψί­θυ­ρός τους ό­μως για την πα­ρα­νο­μί­α και τη μέ­χρι σή­με­ρα κα­τα­σπα­τά­λη­ση των αν­τα­πο­δο­τι­κών τε­λών, που πλη­ρώ­νουν οι πο­λί­τες, αλ­λά και τα πε­ρι­βαλ­λον­τι­κά εγ­κλή­μα­τα"..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages