Ξεσηκώθηκαν και στην Ηλεία εναντίον του δημάρχου Καλαμάτας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ξεσηκώθηκαν και στην Ηλεία εναντίον του δημάρχου Καλαμάτας

Οι “φίλοι της φύσης” και η “περιβαλλοντική δράση Ηλείας”,υπενθυμίζουν στον δήμαρχο Καλαμάτας κ.Νίκα ότι τα σκουπίδια δεν τα πατάνε στην πόρτα του γείτονα και καταγγέλουν τον δήμαρχο της Καλαμάτας για αδιαφορία και ανευθυνότητα. Οι Ηλείοι έχουν ξασηκωθεί μετά τις αποκαλύψεις ότι τα σκουπίδια της Καλαμάτας θάβονται σε περιοχές της Ηλείας απο τον εργολάβο που έχει αναλάβει την μεταφορά τους.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ: Τα απορρίμματα δεν τα πετάνε στην πόρτα του άλλου – τα διαχειρίζεται ο καθένας στον τόπο του Καταγγέλλουμε την αδιαφορία του Δήμου Καλαμάτας και κάθε υπεύθυνου για τη μεταφορά των απορριμμάτων σε «άγνωστη περιοχή» – προφανώς στην Ηλεία (ή και όπου αλλού)...Με αφορμή τη νέα υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Καλαμάτας και την «απευθείας ανάθεση της μεταφοράς απορριμμάτων στον Καράμπελα Θεόδωρο, που εδρεύει στη Φλόκα Ηλείας» με την υποχρέωση του «αναδόχου να διαθέτει τα μεταφερόμενα απορρίμματα σε νόμιμο χώρο» (απόφαση 1/8//2013) οι «ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ» και η «Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας». moriasnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages