«Τα έργα μένουν παγωμένα και μόνο οι μεγαλοεργολάβοι κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Τα έργα μένουν παγωμένα και μόνο οι μεγαλοεργολάβοι κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια»

«Τραβάει χρόνια πια αυτή η φαρσοκωμωδία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση των οδικών αξόνων και τα μοναδικά, μέχρι σήμερα, αποτελέσματα είναι η διαρκής παραχώρηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε μεγαλοεργολάβους και η διαρκής… αποκάλυψη της γύμνιας και των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η κυβέρνηση έναντι των μεγάλων συμφερόντων, εις βάρος των έργων αλλά και του ελληνικού λαού». Αυτά σημειώνει σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος επανέρχεται με νέα ερώτηση στη Βουλή, προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, για το θέμα, τονίζοντας πως έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την επικοινωνιακή φιέστα της δήθεν επανεκκίνησης των έργων, αλλά το αποτέλεσμα είναι μηδενικό ως προς την ουσία, που δεν είναι άλλη από την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων.
Στο κείμενο της ερώτησής του ο κ. Νικολόπουλος παρουσιάζει τις παλινωδίες της κυβέρνησης, καθώς μετά τις δηλώσεις και τις φωτογραφίες Σαμαρά – Βενιζέλου στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού, ήρθαν δηλώσεις Ευρωπαίων και Ελλήνων αξιωματούχων να διαψεύσουν τις ανακοινώσεις των δύο συγκυβερνητών της χώρας. Συγκεκριμένα, ο Χριστιανοδημοκράτης πολιτικός αναφέρεται τόσο στις δηλώσεις του Επιτρόπου, Γιοχάνες Χαν, σύμφωνα με τις οποίες η διαπραγμάτευση με την Κομισιόν για τα έργα μετατέθηκε για το Σεπτέμβριο, όσο και στις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην «Ελευθεροτυπία», με τις οποίες αποτίναξε τις δεσμεύσεις και τα χρονοδιάγραμμα των κ.κ. Σαμαρά και Χατζηδάκη, μη αποκλείοντας μάλιστα ακόμα και… ατυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages