«Η φοροεπιδρομή στους αγρότες συνεχίζεται, φόρος 13% στο καθαρό εισόδημα από το πρώτο ευρώ!» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Η φοροεπιδρομή στους αγρότες συνεχίζεται, φόρος 13% στο καθαρό εισόδημα από το πρώτο ευρώ!»

Με δή­λω­σή του ο βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Πε­τρά­κος το­νί­ζει ό­τι σύμ­φω­να με το νέ­ο κώ­δι­κα φο­ρο­λο­γί­ας ει­σο­δή­μα­τος, ο ο­ποί­ος θα τε­θεί σε ι­σχύ α­πό 1η Ι­α­νου­α­ρί­ου 2014, τα κα­θα­ρά α­γρο­τι­κά ει­σο­δή­μα­τα θα φο­ρο­λο­γούν­ται με συν­τε­λε­στή 13% α­πό το πρώ­το ευ­ρώ. Η πλή­ρης δή­λω­ση του κ. Πε­τρά­κου εί­ναι η ε­ξής:
«Με­τά τη φο­ρο­ε­πι­δρο­μή στα α­γρο­τε­μά­χια και στα α­γρο­τι­κά και κτη­νο­τρο­φι­κά κτί­σμα­τα α­πό το πρώ­το τε­τρα­γω­νι­κό μέ­τρο η κυ­βέρ­νη­ση προ­χω­ρά­ει σε νέ­α φο­ρο­ε­πι­δρο­μή ε­ναν­τί­ον των α­γρο­τών. Σύμ­φω­να με το νέ­ο κώ­δι­κα φο­ρο­λο­γί­ας ει­σο­δή­μα­τος, ο ο­ποί­ος θα τε­θεί σε ι­σχύ α­πό 1η Ι­α­νου­α­ρί­ου 2014, τα κα­θα­ρά α­γρο­τι­κά ει­σο­δή­μα­τα θα φο­ρο­λο­γούν­ται με συν­τε­λε­στή 13% α­πό το πρώ­το ευ­ρώ! Η μι­κρο­με­σαί­α α­γρο­τιά τα χρό­νια της μνη­μο­νια­κής λε­η­λα­σί­α­ς έ­χει δε­χθεί αλ­λε­πάλ­λη­λα χτυ­πή­μα­τα α­πό την κυ­βέρ­νη­ση (π.χ. μεί­ω­ση του ε­πι­στρε­φό­με­νου ΦΠΑ, κα­τάρ­γη­ση του α­γρο­τι­κού πε­τρε­λαί­ου και του α­γρο­τι­κού τι­μο­λο­γί­ου για το η­λε­κτρι­κό ρεύ­μα) γε­γο­νός που έ­χει ο­δη­γή­σει σε ε­κτό­ξευ­ση το κό­στος πα­ρα­γω­γή­ς και πλέ­ον με­γά­λος α­ριθ­μός πα­ρα­γω­γών α­δυ­να­τεί να καλ­λι­ερ­γή­σει τα χω­ρά­φια του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages