Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος: Ξεκάθαρη απάντηση για το που υπάγεται το Costa Nnavarino - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος: Ξεκάθαρη απάντηση για το που υπάγεται το Costa Nnavarino

Με επιστολή που έστειλε στο gargalianoionline o δημοτικός σύμβουλος Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος δίνει μια σαφή απάντηση για το που υπάγεται το Costa Navarino.
Με αφορμή κάποιον δημοσιευμάτων που τις τελευταίες μέρες όλο και πληθαίνουν για τo που τελικά ανήκει το τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino έχω να δηλώσω ότι , όσο και αν θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν το Costa Navarino ότι βρίσκεται στον Δήμο Πύλου – Νέστορος θα τους θυμίσω ότι ανήκει γεωγραφικά και διοικητικά – δημοτικά στην Τραγάνα της Δ.Ε. Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας. Γι’ αυτό, άλλωστε, και ο Δήμος Τριφυλίας «παίρνει» τα σκουπίδια της Costa Navarino και όχι ο Δήμος Πύλου – Νέστορος,εκτός από τα σκουπίδια ο Δήμος Τριφυλίας εισπράττει τα δημοτικά τέλη , παραχώρηση χρήσης αιγιαλού δίνεται από τον Δήμο Τριφυλίας και ο γενικός διευθυντής προορισμού κος Χατζηιωσήφ είναι μέλος στην επιτροπή τουρισμού του Δήμου ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. Όσοι επιχειρούν με δόλιους τρόπους να υπονομεύουν την περιοχή μας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την τοπική μας κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages