Επιμελητήριο: «Χρυσάφι» για τον ελληνικό τουρισμό η τρίτη ηλικία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Επιμελητήριο: «Χρυσάφι» για τον ελληνικό τουρισμό η τρίτη ηλικία

Ο τουρισμός τρίτης ηλικίας στο μέλλον θα αποτελεί το 24% της παγκόσμιας αγοράς.... Ε­πί­σκε­ψη πραγ­μα­το­ποί­η­σαν σή­με­ρα στις 13.00 το με­ση­μέ­ρι στα γρα­φεί­α του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου Μεσ­ση­νί­ας εκ­πρό­σω­ποι Συν­δι­κά­των και Πρό­ε­δροι Ορ­γα­νώ­σε­ων Συν­τα­ξι­ού­χων α­πό την Ι­τα­λί­α, συ­νο­δευ­ό­με­νοι α­πό δη­μο­σι­ο­γρά­φους των tour operator της Ι­τα­λί­ας, οι ο­ποί­οι εί­χαν συ­νάν­τη­ση με τον Πρό­ε­δρο του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου Δη­μή­τρη Μα­νιά­τη, ύ­στε­ρα α­πό πρό­σκλη­ση του ι­δί­ου, ο ο­ποί­ος και τους προ­σέ­φε­ρε έν­τυ­πο του­ρι­στι­κό υ­λι­κό της Μεσ­ση­νί­ας και έ­να το­πι­κό κέ­ρα­σμα.
Σκο­πός της συ­νάν­τη­σης ή­ταν η γνω­στο­ποί­η­ση υ­λο­ποί­η­σης ε­νός νέ­ου «του­ρι­στι­κού προ­γράμ­μα­τος για το έ­τος 2014», που θα α­φο­ρά συν­τα­ξι­ού­χους και θα τε­λεί υ­πό την αι­γί­δα των Συν­δι­κά­των και των Ορ­γα­νώ­σε­ων. Η πε­ρί­ο­δος υ­λο­ποί­η­σης του προ­γράμ­μα­τος θα γί­νε­ται τους μή­νες Μά­ι­ος, Ι­ού­νιος, Σε­πτέμ­βριος και Ο­κτώ­βριος, δη­λα­δή ε­πο­χή χα­μη­λής του­ρι­στι­κής πε­ρι­ό­δου. Ε­πει­δή η δι­εισ­δυ­τι­κό­τη­τα της Ελ­λά­δας και ει­δι­κό­τε­ρα της πε­ρι­ο­χής μας στον του­ρι­σμό της τρί­της η­λι­κί­ας εί­ναι εν­τυ­πω­σια­κά χα­μη­λή, εί­ναι με­γά­λη ευ­και­ρί­α ο «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ» να εί­ναι καί­ριας ση­μα­σί­ας και πα­ρά­γον­τας για την ε­πι­μή­κυν­ση της του­ρι­στι­κής πε­ρι­ό­δου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages