Άντζελα Δημητρίου και Ελεονώρα Μελέτη διασκέδασαν στην Τριφυλία μας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Άντζελα Δημητρίου και Ελεονώρα Μελέτη διασκέδασαν στην Τριφυλία μας

Την Τριφυλία και πιο συγκεκριμένα τα Φιλιατρά επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά το Σαββατοκύριακο η Άντζελα Δημητρίου. Μόνο που αυτή την φορά είχε προσκεκλημένη και την καλή της φίλη Ελεονόρα Μελέτη. Η Άντζελα Δημητρίου ήταν η καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μελέτησέ το!», το μεσημέρι της Πέμπτης. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και για το νέο της σύντροφο, Γιώργο Λεβεντάκη. «Είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, τον ξέρω 22 χρόνια.
Είμαστε κουμπάροι, έχουμε βαφτίσει μαζί δύο παιδιά κοινών μας γνωστών κι έτσι ξεκίνησε» δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου για το νέο της σύντροφο, ενώ συμπλήρωσε: «Είναι ωραίο πράγμα να αγαπάς και να σε αγαπάνε. Έχω νιώσει στο παρελθόν ότι ήμουν με κάποιον που δεν με αγαπούσε, αλλά ακόμα και τα λάθη μας είναι δικές μας επιλογές». Η τραγουδίστρια εθεάθη στο Puerto Club της Μαραθόπολης με τη συνοδεία της Ελεονώρας Μελέτη το Σάββατο το βράδυ, όπου το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline, η «Λαίδη» Άντζέλα γυρίζει στα Φιλιατρά video clip για την καινούρια της δισκογραφική δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages