ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ..CRASH TEST ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ- ΤΡΙΦΥΛΙΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ..CRASH TEST ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ- ΤΡΙΦΥΛΙΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ

Η Τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να συζήτησε το βράδυ της Τρίτης το θέμα των δομών υγείας, ωστόσο οι εξελίξεις είναι θετικές για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε πείσμα των καιρών σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το www.kyparissianews.com, η δρομολόγηση της ενδυνάμωσης του ιδρύματος γίνεται περιφερειακά όσο και λόγω του ρόλου των συμπατριωτών μας στο αρμόδιο υπουργείοπου έχουν αξιολογήσει την δομή του. Έτσι θετική είναι η Έκθεση αξιολόγησης των δομών που έχει στα χέρια του η ηγεσία του υπουργείου υγείας για το νοσοκομείο που παραμένει ως ενιαίο νομικό πρόσωπο με τη Καλαμάτα αλλά δεν χάνει οργανικές δομές. Ή έκθεση που διαμορφώθηκε πρόσφατα μετά από επίσκεψη κλιμακίου του υπουργείου αναφέρεται στην εκταμίευση πόρων, την ορθολογική διαχείριση από την διοίκηση με μείωση κόστους σε τομείς χωρίς υποχώρηση του δείκτη ποιότητας υπηρεσιών, ενώ επισημαίνει με βάση τις κλινικές τις ελλείψεις σε προσωπικό ενώ τραβάει...αυτιά στην Οικονομική υπηρεσία για απευθείας αναθέσεις ώστε να γίνονται μελλοντικά ενιαίες προμήθειες ή υλοποιήσεις έργων. Στην ομάδα του κλιμακίου υπάρχει και συμπατριώτης μας ο οποίος ανέλυσε στην ηγεσία του υπουργείου της δομή και αναγκαιότητα λειτουργίας του, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες για το νοσοκομείο έδειξε ενδιαφέρον το γραφείο του Πρωθυπουργού καθώς ο Μεσσήνιους πρωθυπουργός γνωρίζει την σημασία ύπαρξής του.
ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
Τα νέα αυτά δεδομένα συμπληρώνονται από την πρόσφατη δήλωση και του διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ κ. Κατσίβελα ότι "

απελευθερώθηκε ο διορισμός ενός μόνιμου  καρδιολόγου και τον επόμενο χρόνο θα διοριστούν και όλοι οι γιατροί που έχουν ολοκληρωθεί οι κρίσεις τους".

Ουσιαστικά το Νοσοκομείο παραμένει με ευέλικτη δομή λειτουργίας και επισφραγίζεται η πρόσληψη προσωπικού για το 2014 η οποία θα συνοδευτεί με την ενοποίηση που θα συμβεί με το Κ.Υ. Ζαχάρως καλύπτοντας την νότια Ηλεία μετά την κατάργηση του Νοσοκομείου Κρεστένων και ουσιαστικά αναβαθμίζει τον ρόλο του όχι μόνο στη περιοχή του Κυπαρισιακού κόλπου αλλά και στην Δυτική Μεσσηνία λόγω της ύπαρξης της ΠΟΤΑ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages