Λαχανόκηπο δημιούργησαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Λαχανόκηπο δημιούργησαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών!

Το δικό τους «σχολικό κήπο», και συγκεκριμένα λαχανόκηπο, δημιούργησαν οι μικροί μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών μετά τη σχετική πρωτοβουλία που ανέλαβε το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου όπως αναφέρει το 'Θάρρος'! Μάλιστα, οι μαθητές και οι μαθήτριες συμμετείχαν ενεργά και με έντονο ενδιαφέρον σε όλη τη διαδικασία και χάρηκαν με τη δημιουργική τους αυτή ενασχόληση!
Τονίζεται πως, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ξεκίνησε τη λειτουργία του, για τη φετινή σχολική χρονιά (2013 – 2014), με Αγιασμό, μόλις στις 7 Οκτωβρίου, πολύ αργότερα δηλαδή απ’ ότι οριζόταν η κανονική έναρξη, εξαιτίας των γνωστών και επαναλαμβανόμενων κατ’ έτος προβλημάτων στην κατάρτιση του πίνακα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και, εξ αυτού, την αργοπορημένη τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στα σχολεία. Ωστόσο, το εκπαιδευτικό προσωπικό, δεν έχασε χρόνο και μέσα σε λίγες, μόνο, μέρες, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, συζήτησαν με τα παιδιά για τα οφέλη των λαχανικών και το ρόλο τους στην ανθρώπινη υγεία και τα παιδιά με ενθουσιασμό αποδέχθηκαν την πρόταση για τη δημιουργία του λαχανόκηπου. Μια δραστηριότητα που, βεβαίως, βοηθά τα παιδιά ποικιλοτρόπως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages