ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ άγρια κόντρα στο Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της Τετάρτης με αφορμή θέματα που θέτουν σύμβουλοι αφού προηγουμένως είχε τοποθετηθεί αναλυτικά ο Δήμαρχος Τριφυλίας δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις. 
Στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα για τις περιττές ηλεκτροδοτήσεις στο Δήμο μετά από έγγραφο της ΔΕΗ καθώς δεν έχουν καταγραφεί ούτε έγινε έλεγχος αν σπαταλιέται δημοτικό ρεύμα από δημότες, έθιξε ο κ. Κατσαργύρης.  Τις παράνομες ηλεκτροδοτήσεις παραδέχτηκε ο Δήμαρχος με το θέμα να έχει αναλάβει ο κ. Ανδρινόπουλος με πλήρη καταγραφή.  
Αργότερα θέμα για την επέκταση του βιολογικού Κυπαρισσίας στη περιοχή του Καλονερού έθεσε η κα Μαρία Πανουσιοπούλου κάνοντας επίσης έκκληση για την πρόσκληση ενδιαφέροντος με ένταξη στο ΕΣΠΑ για το κτίριο της ΕΤΕ με την πρόσληψη τεχνικού συμβούλου ώστε να προχωρήσει το έργο αναπαλαίωσης λέγοντας ότι το κόστος είναι 50.000 ευρώ αποτυπώνοντας το στίγμα της Δημοτικής αρχής. Ο κ. Μερκούρης μίλησε για τις παρακρατήσεις επιχορηγήσεων από τους Δήμους με βάση το σύμφωνο που υπεγράφη με το υπουργείο Εσωτερικών με το Δήμο να μην απορροφά ούτε ένα ευρώ. Για τους παιδικούς σταθμούς απάντησε στο Κουκούμη ότι υπάρχει καταγραφή των προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζονται σε ότι αφορά τα σχολεία.
Η ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
Τον λόγο επι προσωπικού ζήτησε εκ νέου η κα Πανουσιοπούλου μετά τις απαντήσεις του Δημάρχου επιμένοντας να εκφραστεί. Τότε ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ Πετρόπουλου και Μπασδάνη όταν ο πρώτος ζήτησε να τηρείται η δημοκρατία με τον κανονισμό του Σώματος και επομένως να δοθεί ο λόγος που ζήτησε νωρίτερα η κα Πανουσιοπούλου. Η σύμβουλος μετά την φασαρία απαντά ότι αναδεικνύει θέματα του Δήμου και όχι πρωτοσέλιδα και εντυπωσιασμοί για τις εφημερίδες, καταλήγοντας ότι ο Δήμος δεν κάνει τίποτα παρά τα προβλήματα που τίθενται ενώ προέβη σε σύσταση προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο. Την θέση του κ. Πετρόπουλου ασπάστηκε και ο κ. Κουκούμης θέτοντας θέμα λειτουργίας του Σώματος ενώ  ο κ. Παγάνης είπε ότι θα αποχωρήσει αν επαναληφθεί η κατάσταση, ενώ ο κ. Σωτηρόπουλος είπε ότι θα καταγγείλει δημόσια τυχόν φίμωση συμβούλων…Αργότερα απόχώρησε ο κ.Σωτηρόπουλος ζητώντας ψήφισμα για το νοσοκομείο και επανήλθε μετά...από διάλογο στο δρόμο με τον κ. Δήμαρχο.....ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages