ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ  ΘΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Ξεπέρασε κάθε όριο η περιφρόνηση της παρούσας δημοτικής αρχής και του δημάρχου για τους πρώην δήμους Άρεως, Θουρίας και Αρφαρών. 
Προφανώς ο κ. Δήμαρχος δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει, τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη, ότι οι περιοχές αυτές ανήκουν πια στο Δήμο Καλαμάτας!!! 
Δε φτάνει που αγνοούνται επιδεικτικά από τα Τεχνικά Προγράμματα του δήμου, από έργα υποδομής και ανάπτυξης, όπως ο καθαρισμός, ο φωτισμός, η ίδρυση παιδικών σταθμών, δεν φτάνει που οι κάτοικοι των περιοχών αυτών αισθάνονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, απαξίωσε η δημοτική αρχή ακόμα και να στείλει έναν από τους 25 δημοτικούς της συμβούλους να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις δημοτικές ενότητες Άρεως και Θουρίας. 
Ακόμα και στα Αρφαρά, που παραβρέθηκε εκπρόσωπος, δεν λειτουργούσε η μικροφωνική εγκατάσταση λόγω περιορισμένων πόρων της δημοτικής αρχής. Είναι παραπάνω από προφανές ότι ο κ. Δήμαρχος έχει εξόχως επιλεκτική μνήμη και θυμάται τους πρώην δήμους Άρεως, Θουρίας και Αρφαρών μόνο όταν πρόκειται να επιβάλει και να εισπράξει τα δημοτικά τέλη ή στις παραμονές των δημοτικών εκλογών, για να υποσχεθεί έργα, που ποτέ όμως δεν υλοποιεί.
Πρέπει να συνειδητοποιήσει ο κ. Δήμαρχος πως Δήμος Καλαμάτας δεν είναι μόνο η πλατεία της Καλαμάτας. Δήμος Καλαμάτας είναι και οι γειτονιές της πόλης, οι δημοτικές ενότητες και τα τοπικά διαμερίσματα και οι δημότες των περιοχών αυτών δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα και απαιτήσεις από τη δημοτική αρχή.   Δημήτρης Γ. Φαββατάς
                                                   Δημοτικός Σύμβουλος
                                            Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages