Δημοσίευμα για την ευρωπαϊκή “ακύρωση” των διαγωνισμών για τα σκουπίδια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δημοσίευμα για την ευρωπαϊκή “ακύρωση” των διαγωνισμών για τα σκουπίδια

Μπρο­στά στο εν­δε­χό­με­νο νέ­ας πο­λι­τι­κής “γκά­φας” βρί­σκε­ται ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, με το θέ­μα των ΣΔΙΤ και κατ´ ε­πέ­κτα­ση των δι­α­γω­νι­σμών για τα σκου­πί­δια σε ό­λη την Ελ­λά­δα. Συγ­κε­κρι­μέ­να με α­φορ­μή ση­με­ρι­νό δη­μο­σί­ευ­μα της “Ε­λευ­θε­ρο­τυ­πί­ας”, οι υ­πο­ψή­φιοι Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, .­..ε­πι­κου­ρού­με­νοι, α­πό Βου­λευ­τές του κόμ­μα­τος, α­να­φέ­ρον­ται στην εν­δε­χό­με­νη πε­ρί­πτω­ση να έ­χει δί­κιο η ε­φη­με­ρί­δα, ως «δι­καί­ω­ση των α­γώ­νων του λα­ού». Ω­στό­σο πα­ρά το γε­γο­νός ό­τι ε­πι­κα­λούν­ται α­πό­φα­ση της Ευ­ρω­πα­ϊ­κής Έ­νω­σης, τέ­τοι­α α­πό­φα­ση δεν έ­χει εμ­φα­νι­στεί που­θε­νά. Ού­τε α­πό την ε­φη­με­ρί­δα!
Υ­πάρ­χει μό­νο, η α­πάν­τη­ση της Ε. Ε σε ε­ρώ­τη­μα “α­γα­να­κτι­σμέ­νου” πο­λί­τη, σε ό­τι α­φο­ρά την δι­α­γω­νι­στι­κή δι­α­δι­κα­σί­α και ει­δι­κό­τε­ρα την “εγ­γυ­η­μέ­νη” πο­σό­τη­τα στε­ρε­ών α­πο­βλή­των. Σε ό­τι α­φο­ρά την Πε­λο­πόν­νη­σο σε σχέ­ση με τις άλ­λες πε­ρι­φέ­ρει­ες της Χώ­ρας, το 2004 υ­πήρ­ξε α­να­θε­ώ­ρη­ση και ε­πι­και­ρο­ποί­η­ση των δι­α­δι­κα­σι­ών για τους δι­α­γω­νι­σμούς των χο­ρο­θε­τή­σε­ων για τα σκου­πί­δια. Το θέ­μα ό­μως αυ­τό που έ­χει προ­κύ­ψει και μά­λι­στα τρεις μέ­ρες πριν τις Ευ­ρω­ε­κλο­γές και τις Ε­πα­να­λη­πτι­κές για τις Πε­ρι­φέ­ρει­ες και τους Δή­μους, εί­ναι θέ­μα της Κυ­βέρ­νη­σης να δώ­σει τις α­πα­ραί­τη­τες α­παν­τή­σεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages