Ο. Βουδούρης: «Αποκαλύπτεται το δραματικό αδιέξοδο του σχεδίου Τατούλη – ΤΕΡΝΑ» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ο. Βουδούρης: «Αποκαλύπτεται το δραματικό αδιέξοδο του σχεδίου Τατούλη – ΤΕΡΝΑ»

«Σή­με­ρα ε­πι­βε­βαι­ώ­νον­ται με τον πιο δρα­μα­τι­κό τρό­πο οι φό­βοι μας και ε­πα­λη­θεύ­ον­ται οι α­πο­κα­λύ­ψεις που κά­να­με πριν βδο­μά­δες.Α­πο­κα­λύ­ψα­με ό­τι, βά­σει έγ­κυ­ρων πλη­ρο­φο­ρι­ών α­πό την Ε.Ε., το σχέ­διο Τα­τού­λη-ΤΕΡ­ΝΑ εί­ναι ά­κυ­ρο. Κι ό­τι αυ­τό εί­ναι σε γνώ­ση τό­σο της κυ­βέρ­νη­σης ό­σο και της Πε­ρι­φέ­ρειας. Ή­ταν το «ΚΟ­ΛΑ­ΣΜΕ­ΝΟ ΜΥ­ΣΤΙ­ΚΟ» τους, για να πε­ρά­σουν οι ε­κλο­γές και για να μην ε­πη­ρε­ά­σει η α­λή­θεια την ε­πι­λο­γή των πο­λι­τών.» Αυ­τό το­νί­ζει σε δή­λω­ση του ο υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης και ση­μει­ώ­νει:
«Κα­ταγ­γεί­λα­με μια σύμ­βα­ση που προ­βλέ­πει «εγ­γυ­η­μέ­νη πο­σό­τη­τα σκου­πι­δι­ών, 150.000 τό­νοι ε­τη­σί­ως», με μο­να­δι­κό σκο­πό την εγ­γύ­η­ση των κερ­δών της ΤΕΡ­ΝΑ. Και αυ­τό για τις ε­πό­με­νες τρεις δε­κα­ε­τί­ες! Με α­πο­τέ­λε­σμα, να βρε­θού­με στο μέλ­λον στην τρα­γε­λα­φι­κή κα­τά­στα­ση να ει­σά­γου­με σκου­πί­δια α­πό άλ­λες χώ­ρες για να κα­λύ­πτου­με την υ­πο­χρε­ω­τι­κή πο­σό­τη­τα και να μην πλη­ρώ­νου­με πρό­στι­μα στην ΤΕΡ­ΝΑ!Α­πο­κα­λύ­ψα­με ό­τι η Με­λέ­τη Πε­ρι­βαλ­λον­τι­κών Ε­πι­πτώ­σε­ων δεν πλη­ροί τις α­παι­τού­με­νες προ­δι­α­γρα­φές, ό­τι εί­ναι ά­κυ­ρη και ό­τι δεν θα εγ­κρι­θεί α­πό την Ε.Ε.
Δυ­στυ­χώς, ό­λα αυ­τά ε­πι­βε­βαι­ώ­νον­ται με δρα­μα­τι­κό τρό­πο σή­με­ρα.
Και γεν­νι­έ­ται το ε­ξής ε­ρώ­τη­μα. Ε­μείς, αν και δεν εί­μα­στε ει­δι­κοί, ό­λα αυ­τά τα βλέ­πα­με. Βλέ­πα­με το α­δι­έ­ξο­δο στο ο­ποί­ο βα­δί­ζα­με δι­ό­τι ή­ταν ο­φθαλ­μο­φα­νές.
Ο κ. Τα­τού­λης δεν το έ­βλε­πε; Και για­τί δεν το έ­βλε­πε; Τι ε­ξή­γη­ση να δώ­σου­με; Εί­ναι παν­τε­λώς α­νί­κα­νος; Χρη­μα­τί­στη­κε; Ποι­α άλ­λη ε­ξή­γη­ση μπο­ρεί να υ­πάρ­χει; Ό­πως και να ‘χει, ο α­περ­χό­με­νος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης πρέ­πει να λο­γο­δο­τή­σει.
Πρέ­πει να α­πο­λο­γη­θεί για την πλα­στο­γρά­φη­ση της Με­λέ­της Πε­ρι­βαλ­λον­τι­κών Ε­πι­πτώ­σε­ων, την υ­πε­ξαί­ρε­ση τμή­μα­τος της ει­σή­γη­σης, που έ­γι­νε για να εγ­κρι­θεί α­πό το Πε­ρι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο. Έ­χει ε­ξάλ­λου κα­τα­τε­θεί και σχε­τι­κό ε­ρώ­τη­μα στη Βου­λή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages