ΕΠΩΝΥΜΩΣ-ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΡΤΣΟΥΣ- ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΕΠΩΝΥΜΩΣ-ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΡΤΣΟΥΣ- ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

ΣΤΗΝ πολιτική το χειρότερο πράγμα αν δεν ασχολείσαι με τα κοινά απαξιώνοντας το ρόλο της είναι να σε κυβερνούν κατωτεροί σου είχε αναφέρει ο Πλάτωνας, εκφράζοντας την ουσία της αυτοδιοίκησης. Το μεγάλο στοίχημα πλέον για τη Τριφυλία είναι ότι δεν υπάρχει μεταβατική περίοδος χάριτος για την τοπική Δημοτική αρχή με την βεβαιότητα που εκφράζει το εκλογικό σώμα ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια ακόμα χαμένη 5ετία. Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πολίτες αποτελεί πρωταρχικό μέλημα ιδίως αν αναλογιστούμε ότι ο ενδόμυχος φόβος των ψηφοφόρων είναι να επαναληφθούν φαινόμενα διακυβέρνησης όπως συνέβη στην δημαρχοντία του κ. Κόλλια. 
Η Τριφυλία που μαστίζεται από υπογεννητικότητα, απουσία υποδομών, έλλειψη πρωτοβουλίας και κυρίως πλήρη διαφάνεια σε όλα απαιτεί ένα ξεκίνημα από μηδενική βάση για να αλλάξει. Το παρήγορο στην νέα αυτή διαδρομή είναι ότι ευτυχώς υπάρχουν νέα πρόσωπα αναγνωρισμένα από τη κοινωνία και κυρίως νέοι άνθρωποι που θέτουν πρώτη φορά υποψηφιότητα. Ίσως με νέες ιδέες, φρέσκα μυαλά γίνει η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής προώθησης ενός μοντέλου ουσίας και συμμετοχής του πολίτη στα κοινά.
Εξάλλου ο τόπος αυτός μετουσιώνεται σε τουριστικό προορισμό σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κυρίως όταν είδαμε ότι το θέμα του άξονα Καλονερού-Τσακώνα που θέταμε τόσα χρόνια να λαμβάνει σε λίγους μήνες σάρκα και οστά. Είναι ευκαιρία να απεγκλωβιστούμε από παλαιοκομματικές εξαρτήσεις και αποτυχημένες λύσεις και να δώσουμε ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να μεγαλουργήσουν. Αυτό είναι το διακύβευμα. Κάποιοι το έχουν καταλάβει.. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages