Ο Γ. Τσώνης ζητά την ανακήρυξή του σε Δήμαρχο-NEO ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ο Γ. Τσώνης ζητά την ανακήρυξή του σε Δήμαρχο-NEO ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Δεν έχει ακόμη... τέλος το εκλογικό σίριαλ της Μεσσήνης. Σε δελτίο τύπου του συνδυασμού του Γιώργου Τσώνη σημειώνεται πως στην δεύτερη ημέρα επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων του δήμου Μεσσήνης, βρέθηκε ένα ψηφοδέλτιο να προσμετράται στον συνδυασμό του κ. Αναστασόπουλου, αντί για τον δικό του. Αναλυτικά αναφέρεται:"Κατά τη δεύτερη ημέρα της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων του Δήμου Μεσσήνης στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, σήμερα (Σάββατο), διαπιστώθηκε ότι ένα ψηφοδέλτιο του κ. Γιώργου Τσώνη, κακώς είχε προσμετρηθεί στη δύναμη του Στάθη Αναστασόπουλου.
Ειδικότερα, στο 223ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Μεσσήνης, το υπ' αριθμ. 33 ψηφοδέλτιο που ανήκε στο συνδυασμό του Γ. Τσώνη, είχε προσμετρηθεί υπέρ του κ. Στάθη Αναστασόπουλου. Ως εκ τούτου -πέρα από τα αιτήματα ακυρώσεων ή προσμετρήσεων ψηφοδελτίων που έχουν ζητηθεί από τους δικηγόρους και των δύο πλευρών κατά τη διήμερη διαδικασία- διαπιστώθηκε ότι έχει αφαιρεθεί ένα ψηφοδέλτιο από το συνδυασμό του κ. Γ. Τσώνη κι έχει προσμετρηθεί σε αυτόν του κ. Αναστασόπουλου. Έτσι, με την αφαίρεση ενός ψηφοδελτίου από το συνδυασμό του κ. Αναστασόπουλου και την κατακύρωσή του υπέρ του κ. Τσώνη, ο τελευταίος προηγείται με ένα ψηφοδέλτιο.
Ο κ. Τσώνης, όπως δήλωσε το μεσημέρι, μετά την εξέλιξη της δεύτερης ημέρας της επανακαταμέτρησης, το Δικαστήριο θα πρέπει να τον ανακηρύξει δήμαρχο Μεσσήνης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages