ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για την ποιότητα των νερών κολύμβησης στις ακτές της Μεσσηνίας από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Όπως ανέφερε η προϊσταμένη του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου και Υγιεινής Περιβάλλοντος, Βάσω Αντωνοπούλου, θα γίνουν δειγματοληψίες σε όλες τις ακτές κολύμβησης.
Έλεγχοι
Ειδικότερα, δειγματοληψίες θα γίνουν: στις 2 Ιουνίου σε Μεθώνη και Δήμο Πύλου – Νέστορος, στις 3 Ιουνίου σε Αίπεια, Κορώνη, στις 16 Ιουνίου σε Καλαμάτα και Αβία, στις 17 Ιουνίου στις ακτές Λεύκτρου, στις 23 Ιουνίου σε Μεσσήνη και Πεταλίδι και στις 24 Ιουνίου σε Γαργαλιάνους, Φιλιατρά, Κυπαρισσία και Αυλώνα.
Η κα Αντωνοπούλου τόνισε ότι οι δειγματοληψίες θα επαναλαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και, βάσει των αποτελεσμάτων, θα εκδοθεί και η απόφαση καταλληλότητας των ακτών κολύμβησης.
Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί κάποιο πρόβλημα σε ακτή της Μεσσηνίας. Για την καταλληλότητα ή μη των ακτών του, ενημερώνεται αντίστοιχα και ο Δήμος της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages