Το κράτος νομίζει ότι οι παραλίες στην Ηλεία είναι… Μονακό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Το κράτος νομίζει ότι οι παραλίες στην Ηλεία είναι… Μονακό

Έπεσαν από τα σύννεφα οι ενδιαφερόμενοι να νοικιάσουν παραλιακές εκτάσεις για να τοποθετήσουν καντίνες κατά την  θερινή  περίοδο μόλις έμαθαν τις τιμές εκκίνησης στις δημοπρασίες που – και πάλι καθυστερημένα – θα γίνουν στις 5 και 6 Ιουνίου.
Οπως έγινε γνωστό οι τιμές εκκίνησης όχι μόνο δεν παρέμειναν στα περσινά επίπεδα, αλλά έφθασαν στο σημείο ακόμη και να διπλασιαστούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παραλία στο Λεβεντοχώρι για την οποία η τιμή εκκίνησης πέρσι ήταν 3.000 ευρώ και φέτος εκτοξεύθηκε στα 6.150ευρώ!!! για χρήση ουσιαστικά δύο περίπου μηνών.
Άλλο παράδειγμα. Στην παραλία Ανεμοχωρίου στην οποία τις καθημερινές δεν πατάει άνθρωπος από  900 ευρώ πέρσι φέτος η τιμή εκκίνησης είναι 1.980 ευρώ και μάλιστα βάζουν και 3% χαρτόσημο και 20% ΟΓΑ χαρτοσήμου.
Προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι το  Λεβεντοχώρι ή το Ανεμοχώρι και οι άλλες παραλίες του νομού Ηλείας είναι σαν το… Μονακό. Ουσιαστικά αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες καντινών  που θα πληρώσουν τον εξοπλισμό, το ρεύμα, τον υπάλληλο κ.ο.κ. για να βγάλουν τα έξοδά τους να βάλουν στον καφέ τιμές πλατείας Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages