«Μπλόκο» της «παράγκας Κοζομπόλη» σε ΑΦΜ για ενεργοποίηση δικαιωμάτων! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Μπλόκο» της «παράγκας Κοζομπόλη» σε ΑΦΜ για ενεργοποίηση δικαιωμάτων!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ διαστάσεις που κινούνται στα όρια πλαστογραφιών και απάτης παίρνει η υπόθεση της ενεργοποίησης δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης από τη ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. («παράγκα Κοζομπόλη»), η οποία αφού «κόπηκε» στην αρχή, «πέρασε» στη συνέχεια με τις πλάτες της «ληγμένης» ΠΑΣΕΓΕΣ και της «Gaia Επιχειρείν» ως φορέας Β΄ Βαθμού.
Ωστόσο οι απίστευτες ενέργειες στις οποίες προβαίνουν στη ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. χωρίς τη συναίνεση ή την εξουσιοδότηση των παραγωγών παίρνουν διαστάσεις χιονοστιβάδας και παρά τις δημόσιες καταγγελίες συνεχίζουν το… κερδοφόρο έργο τους!
Η υπόθεση έφθασε στο αποκορύφωμα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η «παράγκα» είναι και αδίστακτη: Μπλόκαρε μέχρι το ΑΦΜ της «Ενωσης Μεσσηνίας», την οποία ανταγωνίζονται, έχοντας προφανώς πλαστογραφήσει την εξουσιοδότηση. Ετσι η προσπάθεια ενεργοποίησης ματαιώθηκε καθώς η πύλη έβγαζε STOP! (φωτό)
Αραγε με τέτοια ψευδή στοιχεία πιστοποιήθηκε η ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. με τις πλάτες της «ληγμένης» ΠΑΣΕΓΕΣ και του συντονιστή του έργου των ενεργοποιήσεων «Gaia Επιχειρείν». Ποιους ελέγχους πραγματοποίησαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να αποδεχθούν την αίτηση θεραπείας, κατά της απόφασης που απέρριπτε τη ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ.;
Είχαν καταθέσει εμπρόθεσμα τις πραγματικές 2.300 εξουσιοδοτήσεις που ήταν το όριο για την πιστοποίηση φορέα;
Οι εξελίξεις αυτές δικαιώνουν πέρα για πέρα τη «ΦΩΝΗ» που από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε τους στόχους και τη φιλοσοφία για την εσπευσμένη δημιουργία της ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. («παράγκα Κοζομπόλη»), προκειμένου να «προκάμει» για τη φετινή κερδοφόρα «φάμπρικα» των ενεργοποιήσεων που από φέτος γίνονται με λεφτά των αγροτών, αλλά και να ανταγωνιστεί την «Ενωση», την οποία ως ΕΑΣ φαλίρισε οικονομικά ο πρ. πρόεδρός της και πρωταγωνιστής στη ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. Βασ. Κοζομπόλης.
Ενδεικτικά γράφαμε, μεταξύ άλλων, στις 18 Απριλίου 2014:
«Αφού, βοηθούντος του Καραμίχα, προέδρου της “ληγμένης” ΠΑΣΕΓΕΣ, μετά από αίτηση θεραπείας, κατάφερε να εξασφαλίσει για τη ΜΕΣΣΥΝΕΛ πιστοποίηση για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων, ο Βασ. Κοζομπόλης, πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ, την οποία οδήγησε σε οικονομικό φαλιμέντο, βγήκε προς άγρα πελατών -αγροτών!
Έτσι επισκέπτεται Δήμους προσπαθώντας να χρησιμοποιήσει τα ΚΕΠ για την ενεργοποίηση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας… έφαγε πόρτα, αφού οι δήμαρχοι έχουν συνεργαστεί στη φάση της παροχής εξουσιοδοτήσεων με την “Ενωση Μεσσηνίας”, συγκεντρώνοντας πάνω από 25 χιλιάδες εξουσιοδοτήσεις δικαιούχων αγροτών.
Παράλληλα, μέσω συνεταιρισμών σε μια προσπάθεια να προσελκύσει πελατεία προσφέρει ποσοστό για την κάθε αίτηση, από το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι αγρότες-δικαιούχοι της ενιαίας ενίσχυσης». ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages