Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

ΤΗΝ πεποίθηση ότι η Τριφυλία..τώρα ξεκινά από την αρχή εξέφρασε σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.kyparissianews.com ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Κατσίβελας τα ξημερώματα της Δευτέρας στο εκλογικό του κέντρο στην Κυπαρισσία εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα που λίγο έλειψε να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή για ελάχιστους ψήφους σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.
Ο κ. Κατσίβελας τόνισε ότι "η πραγματικότητα είναι ότι Τριφυλία ξεκίνησε με τον λαό του Δήμου να δίνει την πρώτη εντολή για να διαχειριστούμε τα προβλήματα του τόπου αλλά κυρίως να διατηρήσουν ξανά την ελπίδα και την αισιοδοξία" για να προσθέσει ότι "περιμένουμε με φρόνηση την εντολή του λαού ώστε να ολοκληρώσουμε την μεγαλειώδη προσπάθεια, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και αισθανόμαστε την επιβεβαίωση του κόσμου αφού ο λαός της Τριφυλίας ξεκίνησε για ένα καλύτερο αύριο".
Εξήγησε ότι "η μεγαλύτερη προίκα είναι ότι εμπνεύσαμε νέους ανθρώπους σε μια περίοδο που η πολιτική ήταν απαξιωμένη στην συνείδηση των πολιτών και το γεγονός ότι καταφέραμε να εντάξουμε νέους ανθρώπους στην πολιτική και στα δεδομένα της αυτοδιοίκησης είναι η μεγαλύτερη επιτυχία". Ξεκαθάρισε ότι ο συνδυασμός θα αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου σημειώνοντας ότι "θα αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη της παράταξης στις υποχρεώσεις και δραστηριότητες που θα αντιμετωπίσουμε αύριο με την κατάθεση ψυχής όλων και ανοίγει μια νέα σελίδα στα δημοτικά πράγματα και ήθη του Δήμου Τριφυλίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages