Εγκατέλειψαν τα ξημερώματα 35 Σύρους μετανάστες στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Εγκατέλειψαν τα ξημερώματα 35 Σύρους μετανάστες στα Φιλιατρά

Θύματα στυγνής εκμετάλλευσης επιτήδειων έπεσαν περίπου 35 Σύροι μετανάστες, οι οποίοι από την Αθήνα ήθελαν να φύγουν για την Ιταλία, αλλά τους άφησαν στην Τριφυλία. Η περιπέτεια των νόμιμων πολιτικών προσφύγων ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες. Από την Αθήνα όπου βρίσκονταν, χωρίς να γίνει γνωστό με ποιες διαδικασίες και ποιους, προχθές το βράδυ ξεκίνησαν –με πούλμαν όπως είπαν– για λιμάνι, από το οποίο θα έφευγαν για Ιταλία.
Χθες τα ξημερώματα, όμως, αποβιβάστηκαν σε σημείο του εθνικού δρόμου κοντά στα Φιλιατρά και από εκεί, άλλοι με τα πόδια, άλλοι με λεωφορείο ΚΤΕΛ, αφού είχαν ρωτήσει και είχαν μάθει πού ακριβώς βρίσκονταν, μετέβησαν στην Κυπαρισσία, ώστε με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ να φύγουν, ξανά, για την Αθήνα. Κάτοικοι της περιοχής που είδαν συγκεντρωμένους τους μετανάστες ανησύχησαν, ενώ στο ΚΤΕΛ μετέβησαν και αστυνομικοί υπάλληλοι, για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Όλοι οι Σύροι διέθεταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα, ενώ μεταξύ αυτών ήταν και γυναικόπαιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages