ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ 'ΑΡΚΑΔΙΑ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ 'ΑΡΚΑΔΙΑ'


ΕΝΩΤΙΚΟΣ αλλά και λαμπρός ήταν ο εορτασμός της επετείου της Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Τριφυλιακή πρωτεύουσα μπροστά από την εξέδρα των επισήμων και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τα τμήματα των σχολικών συγκροτημάτων αλλά και των πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων της πόλης.
Την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Κυπαρισσίας υπό τον αρχιμουσικό Κώστα Κτενά, ενώ ακολούθησε το τιμητικό Άγημα από τσολιάδες οι οποίοι γέμισαν με μπαρουτόβολα τον αέρα της Αρκαδιάς φέροντας αντίγραφα των όπλων του 1821 και αποτέλεσαν την έναρξη αλλά και την ολοκλήρωση της παρέλασης. Στη συνέχεια παρέλασαν με υπερηφάνεια τμήματα των 3 Δημοτικών σχολείων της πόλης, του Γυμνασίου, Ενιαίου λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου, του ΝΟΚΥ, Δίωνα, του ΜΕΣΚ, του Α.Σ. Τριφυλίας αλλά και των υπόλοιπων συλλόγων της πόλης.
Στην εξέδρα των επίσημων χειροκρότησαν τα πεζοπόρα τμήματα ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. κ.Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Τάκης Κατσίβελας, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Κουτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαντάς, ενώ παρών ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γκούνης, εκπρόσωποι της Αστυονομίας, Λιμενικού σταθμού, Πυροσβεστικής και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages