Η ΤΕΡΝΑ φεύγει…το χρήμα έρχεται..! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η ΤΕΡΝΑ φεύγει…το χρήμα έρχεται..!

Να μου το θυμηθείτε ότι σύντομα η ΤΕΡΝΑ θα δηλώσει αδυναμία να βρεί τα 150 εκατομμύρια που χρειάζονται για να υλοποιήσει την επένδυση διαχείρισης των απορριμάτων στην Πελοπόννησο και θα αποχωρήσει με ελαφρά πηδηματάκια.
Τότε η διαχείριση θα περάσει στους δήμους και θα αρχίσει το μεγάλο…πολύ μεγάλο πάρτι.
Ηδη όλοι οι δήμαρχοι έχουν στον νούς τους και προτάσεις και πρόσωπα απο “ειδικούς” στην διαχείριση απορριμάτων. Οταν ο καθένας θα μαζεύει και θα διαχειρίζεται όπως θέλει τα σκουπίδια τότε ποιός τον πιάνει….
Οι δήμαρχοι μιλάνε καιρό μεταξύ τους
Οι πληροφορίες μου λένε ότι παρασκηνιακά έχουν ξεκινήσει διαδημοτικές συνεργασίες στην Πελοπόννησο στην πλάτη μέχρι πριν τις εκλογές του Τατούλη για την επιλογή συγκεκριμμένης και μεθόδου, Ανακύκλωσης-κομποστοποίησης αλλά ακόμα δεν ξέρουν τι θα κάνουν ότι περισσεύει αφού οι χωματερές θα κλείσουν άρον-άρον την επόμενη διετία. Κάποιοι δήμαρχοι θέλουν να ακολουθήσουν τον δήμαρχο Καλαμάτας ο οποίος ποτέ δεν ακολούθησε τα σχέδια Τατούλη και είχε τραβήξει με πολλά προβλήματ την δική του γραμμή.
Οι ντήλερ περιφέρονται στους δήμους
Στην πιάτσα των σκουπιδιών κυκλοφορούν ήδη ονόματα. Οι νεώτερες πληροφορίες μας λένε ότι και ο περιφερειάρχης εσχάτως έχει αρχίσει να αμφιβάλει για την προοπτική να καταφέρει η ΤΕΡΝΑ να προχωρήσει στην υλοποίηση του διαγωνισμού διαχείρισης των σκουπιδιών. Απο την μία το χρηματοδοτικό κενό της εταιρείας και απο την άλλη η εχθρική στάση της κυβέρνησης απέναντι του οδηγούν τα πράγματα σε αδιέξοδο και να φανταστεί κανείς ότι ακόμα δεν έχει αρχίσει την επίθεση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος.
Ο διαγωνσιμός πάγωσε τους πάντες και τα πάντα
Ενα είναι απολύτως σίγουρο. Κανείς αυτή την στιγμή δεν έχει ιδέα τι θα συμβεί αν για κάποιο λόγο κλείσουν οι χωματερές όπως έγινε στην Τρίπολη, το Κιάτο και την Βόχα. Ολες οι πόλεις της Πελοποννήσου θα πλημμυρίσουν σκουπίδια.Καμία ετοιμότητα και για τίποτα και σε αυτό εν πολλοίς φταίει ο διαγωνισμός της περιφέρειας και οι διαβεβαιώσεις Τατούλη ότι ήδη η ΤΕΡΝΑ θα μάζευε και θα διαχειριζόταν τα σκουπίδια. Διαβεβαιώσεις που αποδείχθηκαν όνειρα θερινής νυκτός και σπαταλήθηκαν στην προεκλογική περίοδο του 2014.Ετσι οι πάντες έχουν πιαστεί στον ύπνο.Ολο υπογράφουν αυτή την περιβόητη σύμβαση και όλο..μένει χωρίς την υπογραφή…!
Οι δήμοι είναι εντελώς απροετοίμαστοι  και το κακό έρχεται
Οι δήμοι είναι αλλού για αλλού. Ούτε καν πράσινο σημείο δεν έχουν αδειοδοτήσει για να μπορούν έστω και στοιχειωδώς να κάνουν μία πρόχειρη διαχείριση. Η Τρίπολη ενώ έχει 3 χρόνια τώρα το πρόβλημα είχε αφεθεί στα χέρια του Θεού και τώρα τρέχει όπως-όπως να αδειοδοτήσει πράσινο σημείο. Οι υπόλοιποι δήμοι είτε ακούν τους επιχειρηματίες των σκουπιδιών που τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια είτε απλά λένε δεν βαριέσε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages