ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 2-2- ΤΟΥ ΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΟ- ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 2-2- ΤΟΥ ΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΟ- ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ


ΑΔΙΚΗ ισοπαλία για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας που αγωνίστηκε σκληρά αλλά δεν ικανοποιήθηκε με το 2-2 φιλοξενώντας στην έδρα του την Πύλο σε ένα καταιγιστικό αγώνα με πολλές ανατροπές και 7 κίτρινες κάρτες αλλά και ένα πέναλντι που θεωρείται αμφισβητούμενη πράξη στα χέρια του διαιτητή Αλεξέα στα πρώτα λεπτά του αγώνα σημάδεψαν τον δυνατό αγώνα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
Μια καλή ευκαιρία σημείωσε στο 10ο λεπτό ο ΑΟΚ κάτω από το δοκάρι των φιλοξενουμένων αλλά έσωσε ο Μίντζηρας και λίγα λεπτά αργότερα επανέλαβε την ευκαιρία ο Μιλοσέσκι. Στο 18ο λεπτό περίπου σημειώθηκε φάουλ από τον Γαργαρώνη σε μια φάση που προερχόταν από οφσάιντ. Έτσι λίγο αργότερα ο διαιτητής μετά από εμπλοκή στη μικρή περιοχή υπέδειξε πέναλντι καθώς εκτιμήθηκε ότι έγινε επιθετική ενέργεια στο Δούνια. Το εκτέλεσε στο 23ο λεπτό ο Δούνιας κάνοντας το 0-1 για τον Τσικλητήρα. Ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα στο 28ο λεπτό ο Καμποσιώρης από πλεονεκτική θέση αιφνιδίασε τον Μίντζηρα σκοράροντας το 1-1 .Το παιχνίδι ήρθε στα ίσα του ενώ λίγο μετά ο Νάτσης έκανε φάουλ πάνω στο Γεωργόπουλο με αποτέλεσμα ο ρυθμός να μεγαλώσει . Ευκαιρία σημείωσε ο Παναγόπουλος στο 38ο λεπτό.
Στην επανάληψη η δράση των δύο ομάδων είχε αναλαμπές αλλά και εντάσεις. Ο Παπαγεωργίου ήταν η πρώτη αλλαγή για την Πύλο που αργότερα έπαιξε με 10 παίκτες καθώς οι κίτρινες κάρτες έφτασαν τις 8 συνολικά. Στο 58ο λεπτό ο Διακουμής κέντραρε στα δίχτυα για την Πύλο αλλά έσωσε έξυπνα ο Αντωνόπουλος διατηρώντας τα ηνία. Όμως στο 65ο λεπτό μετά από σέντρα του Μιλοσέσκι η μπάλα βρήκε τα πόδια του Παναγόπουλου και ο Παπαγεωργίου με τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Ο Τσάτσος για την πύλο επανέλαβε 3 φορές επιθετικό φάουλ πάνω του αλλά στην επανάληψη έσωσε άριστα ο Αντωνόπουλος ενώ αργότερα κίτρινη δέχθηκε ο Νάτσης και για τον ΑΟΚ ο Καμποσιώρης έστειλε στο 75ο λεπτό την μπάλα στο δοκάρι. Η Πύλος έκανε άλλη μια αλλαγή με τον Σίνο και τον Μπίζο ενώ οι γηπεδούχοι με τον Μανδραπήλια βγάζοντας τον Παπαγεωργίου. Τελικά ο Μπίζος αποδείχτηκε καλή επιλογή για την Πύλο σκοράροντας στο 80ο λεπτό με εύστοχο σούτ εκπληρώνοντας το τελικό σκορ του 2-2.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Καμποσιώρης. Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Μιλοσέσκι.
ΠΥΛΟΣ: Mίντζηρας, Δούνιας, Βασιλόπουλος, Χοντζάι, Μουράτης, Παπαγεωργίου, Τσώνης, Νάτσης, Μικελάτος, Τσάτσος, Διακουμής.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages