ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Γονείς από τους Γαργαλιάνους αναγκάζονται να μεταφέρουν τα παιδιά τους με δικά τους μέσα στο Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών εδώ και ένα μήνα, από την έναρξη των μαθημάτων, καθώς δεν έχει βρεθεί λύση με τους οδηγούς ταξί από την Περιφέρεια, προκειμένου να ξεκινήσουν τα δρομολόγια. Για δεύτερη μέρα, σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου, δεν έστειλαν τα παιδιά τους οι γονείς στο Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όπως είπε στο «gargalianoionline» μητέρα παιδιού στο σχολείο η κα. Φ.Α., «Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση, αλλά φέτος έχει παρατραβήξει αυτή η ιστορία. Τα προηγούμενα χρόνια τα παιδιά από τους Γαργαλιάνους έμεναν εκτός δρομολογίων για δέκα περίπου ημέρες, φέτος η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς τα μαθήματα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα και δυστυχώς ακόμη μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση. Όμως, η κατάσταση αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τα παιδιά έχουν ανάγκες, τις οποίες οφείλει να καλύπτει η Πολιτεία».
 H διαδικασία για την επιλογή αναδόχων που θα αναλάμβαναν το έργο της μεταφοράς των μαθητών πραγματοποιήθηκε, χωρίς όμως να έχει επιτυχή κατάληξη με αποτέλεσμα να παραμένει στον αέρα η μεταφορά των 6 μαθητών από τους Γαργαλιάνους στο Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών. Το πρόβλημα παραμένει άλυτο δημιουργώντας τεράστια αγωνία και προβληματισμό στους γονείς οι οποίοι αναγκάζονται να μεταφέρουν με δικό τους μεταφορικό μέσο τα παιδιά τους στο σχολείο γεγονός που επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό ή δημιουργώντας διάφορα άλλα προβλήματα στην σχολική ζωή των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages