Μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο με τρεις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο με τρεις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Ετοιμες προς προκήρυξη από το ΑΣΕΠ είναι προσλήψεις μονίμων στα δικαστήρια της χώρας τον ΕΦΕΤ και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας όπου και η υποβολή αιτήσεων αναμένεται να διαρκέσει εως το τέλος του χρόνου. Οι προκηρύξεις θα αφορούν προσλήψεις 200 μόνιμων ειδικότητας πτυχιούχων Πληροφορικής που θα τοποθετηθούν σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες με τους περισσότερους να τοποθετούνται στα δικαστήρια της χώρας. Η προκήρυξη 6Κ/2015 είναι έτοιμη και σύμφωνα με το «Εθνος» θα εκδοθεί μέσα στον Δεκέμβριο, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός της Υγείας. Αμέσως μετά θα εκδοθεί η προκήρυξη του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), που θα προσλάβει 37 πτυχιούχους για την κεντρική αλλά και τις περιφερειακές διευθύνσεις του.
Προσλήψεις μονίμων μέσω ΑΣΕΠ ζητά μετά από απόφαση του ΔΣ ο ΕΦΕΤ λόγω της έλλειψης προσωπικού που παρατηρείται στις υπηρεσίες του. Το αίτημα αφορά σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr 37 προσλήψεις τακτικού προσωπικού. Η λήψη της απόφασης σχετικά με το αίτημα που απεστάλει προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για προκήρυξη προσλήψεων προσωπικού στον ΕΦΕΤ μέσω ΑΣΕΠ κρίθηκε αναγκαίο από την ανάγκη στελέχωσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, λόγω της μεγάλης πληθυσμιακά περιοχής που εποπτεύει, της ιδιαίτερης πολυπλοκότητας της, και της μεγάλης γεωγραφικά συγκέντρωσης επιχειρήσεων αλλά και την ανάγκη στελέχωσης της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης, τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πληροφορικής (ΔΕΕΠ), της Κ.Υ. του ΕΦΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages