ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΒΓΗΚΑΝ..ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΒΓΗΚΑΝ..ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από το φιάσκο της εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε χαρακτηριστά ότι δεν είναι «γαντζωμένος» στις καρέκλες και γι' αυτό, όπως είπε, θα ζητήσει να οριστεί μεταβατικός πρόεδρος από σήμερα, «ώστε να προχωρήσουμε στις εσωκομματικές εκλογές». «Είμαι διατεθειμένος να παραδώσω την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης, αλλά με την προϋπόθεση να παραιτηθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης και οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν είμαι γαντζωμένος στην καρέκλα», σημείωσε και πρότεινε για τη θέση του μεταβατικού προέδρου τη Μαριέτα Γιαννάκου, τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη, τον Δημήτρη Σιούφα και την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.
«Την ώρα που το καράβι πάει να βυθιστεί, αντί να το σώσουμε, αυτοί κάνουν επιθέσεις και ζητούν και την παραίτησή μου;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Και ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία, γιατί λοιπόν εκπλήσσονται όλοι;.Τόσο θράσος σήμερα να λένε ότι έφταιγα εγώ, μάλλον έφταιγα γιατί τους εμπιστεύτηκα». Άδωνις: Παραιτούμαι από μέλος της ΚΕ της ΝΔ όπως ζήτησε ο Μεϊμαράκης Άμεση ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στο κάλεσμα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη να παραιτηθεί από τη θέση του ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος από τη στιγμή που και ο ίδιος παραιτείται από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ. Με ανάρτησή του στο Twitter σχεδόν ταυτόχρονα με τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε μέσω Twitter την παραίτησή του από τη θέση του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα να παραιτηθεί από τη θέση του Περιφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages