ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΙΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΙΕΣ

Μετά τους δημάρχους και οι περιφερειάρχες “απειλούν” με “δυναμικές κινητοποιήσεις” την κυβέρνηση. Αυτό αποφάσισε η 3η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκάδα. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό: “Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να ζητήσει άμεση συνάντηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Πρωθυπουργό, διότι – όπως ειπώθηκε – μόνο αυτός μπορεί να δώσει λύση:
Α) Στην απόδοση των 250 εκατομμυρίων ευρώ στις Περιφέρειες, που στον κρατικό προϋπολογισμό του 2016, κατά παράβαση του άρθρου 260 του νόμου 3852/2010περικόπηκαν από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Περιφερειών και Β) Στην συνέχιση της καταβολής της μισθοδοσίας του προσωπικού των Περιφερειών από τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως γίνεται μέχρι σήμερα. «Εάν η συνάντηση δεν ορισθεί, θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις», καταλήγει ανακοίνωση. Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον Α. Τσίπρα ήταν πριν από ένα εφτάμηνο, στις 25 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages