ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΡΩΜΑΝΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΡΩΜΑΝΟΥ

Το θέμα των απαλλοτριώσεων έληξε οριστικά, και δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία. Σύμφωνα με το έγγραφο που παρουσιάζει το gargalainoionline ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης ζητά να μεταφερθούν άμεσα τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, προκειμένου να πληρωθούν οι δικαιούχοι των αποζημιώσεων.
Μετά από πολλές πιέσεις, από πολλές κατευθύνσεις και με καθυστέρηση αυτό που είχε εγγυηθεί ο κ. Τατούλης, αλλά και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας, σε δηλώσεις του στις 3 Οκτωβρίου, μπήκε η πολυπόθητη υπογραφή του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη προκειμένου να αποζημιωθούν οι υπόλοιποι δικαιούχοι αποζημιώσεων απαλλοτριώσεων του πολύπαθου δρόμου Γαργαλιάνοι – Ρωμανού. Η υπογραφή μπήκε πριν από δύο εβδομάδες αλλά όμως οι δικαιούχοι δεν βρήκαν κάποια απόφαση η οποία να υπάρχει δημοσιευμένη στην διαύγεια με την οποία να κατοχυρώνεται η δήλωση του κ. Τασούλη πριν από δύο εβδομάδες, δημιουργώντας τους κάποιες υποψίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages