ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Πάνω από 3.500 αγρότες από ολόκληρη την Ελλάδα διαδηλώνουν σήμερα στην Αθήνα για τον τρόπο φορολόγησής τους, αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό. Επεισόδια αυτήν την ώρα (12:20) έξω από τη βουλή κατά τη διάρκεια του μαζικού αγροτικού συλλαλητηρίου. Συγκεκριμένα όταν οι αγρότες επιχείρησαν να «ανέβουν» από το Σύνταγμα τη Βασιλίσσης Σοφίας ήρθαν αντιμέτωποι με τις δυνάμεις της αστυνομίας με αποτέλεσμα οι τελευταίες να προβούν σε ρίψη δακρυγόνων. Χιλιάδες αγρότες από ολόκληρη την Ελλάδα διαδηλώνουν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος για τον τρόπο φορολόγησής τους, αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό στο πλαίσιο του παναγροτικού συλλαλητηρίου το οποίο πραγματοποιείται από το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.
Περισσότεροι από 3.500 γεωργοί, κτηνοτρόφοι και αλιείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας βρίσκονται αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένοι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ συνεχίζουν να καταφθάνουν παραγωγοί. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι πρόκειται για τη μαζικότερη κινητοποίηση των τελευταίων ετών. Επίσης στο συλλαλητήριο λαμβάνουν μέρος η Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών, με προσυγκέντρωση στην Πλατεία Βάθη έξω από το κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών, οι οποίοι συγκεντρώνονται στην Πλατεία Κάνιγγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages