ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ Ν.Δ.-ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ Ν.Δ.-ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Μήνυμα νίκης στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής έστειλε απόψε από την Αθήνα και το Μέγαρο Μουσικής ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας. «Είναι η ώρα των Νεοδημοκρατών. Είναι η ώρα της βάσης. Είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή σας. Για να πούμε ‘ως εδώ, φτάνει πια’. Κόμμα που δεν ακούει τους ανθρώπους του δεν έχει μέλλον. Και εμείς σήμερα τους απαντούμε, το μέλλον μας δεν είναι το παρόν τους. Θέλουμε ξανά μια Νέα Δημοκρατία μεγάλη, που θα μας κάνει ξανά υπερήφανους», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας ενώπιον χιλιάδων φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του, που κατέκλυσαν το Μέγαρο Μουσικής.
«Τολμήσαμε. Όλες αυτές τις 50 ημέρες, απέναντι στη λάσπη και τις επιθέσεις, απέναντι στις αντιστάσεις των βολεμένων και των συμφερόντων, απέναντι στις τελευταίες κραυγές ενός θλιβερού παρελθόντος, δεν διστάσαμε ούτε για μια στιγμή, δεν υποταχθήκαμε στις πιέσεις, δεν συμβιβαστήκαμε με τις παλιές νοοτροπίες, δώσαμε μαζί των αγώνα για μια μεγάλη, ανοιχτή και ισχυρή Νέα Δημοκρατία», είπε καταχειροκροτούμενος ο κ. Τζιτζικώστας. Στέλνοντας μήνυμα ενότητας επισήμανε: «Από την Κυριακή ενωμένοι, κόντρα σε όσους δεν ακούν τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, με τη φωνή σας πια να είναι κυρίαρχη, η απαισιοδοξία τελειώνει. Από την Κυριακή δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της. Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει. Γιατί θα τους έχουμε χαλάσει τα σχέδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages