ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΝΩΣΙΤΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΝΩΣΙΤΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας ένας Μεσσήνιος ακτινολόγος που είχε σύμβαση με Διαγνωστικό Κέντρο και είχε κατηγορηθεί για έκδοση και αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων. Το προηγούμενο διάστημα είχε αθωωθεί και για το αδίκημα της απάτης για το οποίο είχε κατηγορηθεί, για την ίδια υπόθεση. Με την πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση του ακτινολόγου συμφώνησε και το Δημόσιο, που παραστάθηκε ως Πολιτική Αγωγή. Μάλιστα, από τους συνηγόρους υπεράσπισης επισημάνθηκε ότι έχει υποβληθεί μήνυση κατά της ιδιοκτησίας του Διαγνωστικού Κέντρου.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου, αποδείχθηκε ότι το Διαγνωστικό Κέντρο κατέθετε και εν συνεχεία εισέπραττε από το Δημόσιο παραπεμπτικά για εξετάσεις ασθενών, οι οποίες δε γίνονταν ποτέ. Ο ακτινολόγος εξήγησε ότι τα επίμαχα έτη 2003-2004 ήταν επικεφαλής της σύμβασης που είχαν υπογράψει με άλλους γιατρούς με το Κέντρο. Ο ίδιος ασχολούνταν με το ιατρικό μέρος και ποτέ με τη γραφειοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages