ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΆΝΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΆΝΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΑΙΣΘΗΣΗ προκάλεσε το θέμα του Γυμναστηρίου στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας με την έλλειψη αθλητικών χώρων στην πόλη να είναι εμφανής. Ωστόσο με το ρεπορτάζ μας οφείλουμε να αποκαταστήσουμε με πληροφόρηση ορισμένα γεγονότα και κυρίως να τονίσουμε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να θίξουμε τον φίλτατο Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Γιώργο Θεοδωρόπουλο που δεν είναι μέλος της Σχολικής επιτροπής και πάντα σε δηλώσεις του μιλά για σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία, όσο και στον φίλτατο Διευθυντή του Λυκείου τον αγαπητό κ. Βαγγέλη Αντωνόπουλο που ελπίζουμε ότι με την συμβολή του Δήμου θα δοθεί λύση στο θέμα αυτό. Φυσικά όσο κι αν ψάξαμε δεν υπάρχει πρόθεση, ούτε έγγραφο που να αποτρέπει την δράση των φορέων, οπότε η λύση βρίσκεται στα χέρια του Δήμου μας.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ
Σε ότι αφορά το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας το ρεπορτάζ μας, αποκάλυψε ότι τον Σεπτέμβριο διαβιβάστηκαν 3 αιτήσεις συλλόγων από την διεύθυνση του σχολείου προς την σχολική επιτροπή για χρήση από τον συγκεκριμένο χώρο οπότε ενημερώθηκε όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις το αρμόδιο όργανο. Η Σχολική επιτροπή σύμφωνα με πληροφορίες μας πήρε απόφαση να ανακαινιστεί ο στεγασμένος χώρος και να παραδοθεί προς χρήση στους μαθητές και μέχρι την ανακαίνισή του να βρεθεί χώρος για την στέγαση των οργάνων. Το σχολείο ωστόσο διεξήγαγε το μάθημα της Γυμναστικής στο χώρο του κυλικείου όταν έβρεχε καθώς δεν ήταν εφικτό να χρησιμοποιηθεί ο χώρος του γυμναστηρίου. 
Ελπίζουμε με την συμβολή όλων να δοθεί η δίκαιη λύση από την Δημοτική αρχή για την ωφέλεια τόσο της μαθητιώσσας νεολαίας όσο και των αθλητικών συλλόγων της περιοχής μας που προσφέρουν στο τόπο μας. Πάντως ήδη αθλητικά σωματεία έχουν διαμαρτυρηθεί για την ύπαρξη χώρου που θα λειτουργεί για όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages