ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

Στις εφορίες για να καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, σπεύδουν χιλιάδες ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων που αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και θέλουν παράλληλα να απαλλαγούν από το... τεκμήριο διαβίωσης ή και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Την ίδια ώρα, μεγάλες ουρές σχηματίζονται στις τράπεζες για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2016, καθώς αύριο εκπνέει κανονικά η προθεσμία, με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση, εκτός αν υπάρξει τεχνικό πρόβλημα.
Οκτώ στους δέκα ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν ήδη πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, αριθμός μεγαλύτερος σε σχέση με πέρυσι το ίδιο διάστημα. Μάλιστα ένας στους δύο είχε εξοφλήσει τα τέλη κυκλοφορίας πριν από τα Χριστούγεννα. Οι εφορίες έχουν ήδη παραλάβει τις πινακίδες περισσότερων των 50.000 οχημάτων, ενώ μέχρι και αύριο ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά και να διαμορφωθεί στις 100.000. Τα τελευταία χρόνια έχουν τεθεί σε ακινησία πάνω από 650.000 οχήματα. Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει παρατείνει μέχρι το τέλος Απριλίου την ισχύ του μέτρου της απόσυρσης, το οποίο έληξε στις 20 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages