ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, με μοναδικό και μείζονος σημασίας θέμα αυτό της εξουσιοδότησης του περιφερειάρχη να υπογράψει τη ΣΔΙΤ του μεγάλου έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων. Το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Περιφέρειας οι οποίοι και τοποθετήθηκαν αλλά και απάντησαν σε ερωτήσεις των μελών της επιτροπής. Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κυρία Ντίνα Νικολάκου στην αρχή της συνεδρίασης, οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου αυτού είχαν ξεκινήσει στις 28 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, με τη σημερινή μέρα να σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του σημαντικότερου έργου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αυτό της ολοκληρωμένης διαχείρισης στερεών αποβλήτων.
Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής κλήθηκαν να συναινέσουν για την υπογραφή της σύμβασης και να εξουσιοδοτήσουν τον κ. Τατούλη. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Πατσαρίνος ζήτηση την αναβολή του θέματος επειδή, όπως είπε, υπάρχουν ελλείψεις στα στοιχεία που έχει στα χέρια του και αφορούν στο έργο. Επίσης, τόνισε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα των απορρίμματων και σε ό,τι αφορά τις ΣΔΙΤ καθώς το έργο της Περιφέρειας θα μπει στα προαπαιτούμενα τα οποία θα πρέπει να περάσουν από την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages