ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Το θέμα δημοτικών τελών συζητήθηκε στο τελευταίο Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ μετα απο ερώτημα συμβούλων της αντιπολιτευσης για τον εξορθολογισμό τους, με αφορμή διαφορες σε περιοχες του δήμου. Τα τέλη εχουν εξομοιωθεί σε πεδινές και ορεινές περιοχες ενω η αντιδημαρχος οικονομικών τονισε οτι τα υψηλότερα τέλη ειχε η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.
Το θεμα των ημερών διεξαγωγής συνεδριάσεων έθιξε ο κ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ είπε οτι πρεπει να ειμαστε τυπικοί για την ορθή επανάληψη των προσκλήσεων, ενω με αφορμή τους υψηλούς τόνους στη προηγούμενη συνεδρίαση εξηγησε οτι πρεπει να υπαρχει αρμονία στα τυπικά ζητηματα. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. ενημέρωσε οτι οι συνεδριάσεις γίνονται ανά πάσα στιγμή οποτε χρειαζεται ωστε να μην διακοπεί η λειτουργια του δήμου μας.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ.
Ο κ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ζήτησε να τεθεί εκτος ημερήσιας διάταξης το θεμα του Γυμναστηρίου στο γυμνάσιο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, αναφέροντας οτι πριν κλείσουν τα σχολεία ζητήθηκε να απομακρυνθεί ο εξοπλισμός μετα απο αποφαση της σχολικής επιτροπής σε εκπρόσωπο συλλόγου. Το θεμα αφορα και τον δημο καθως ασκείται δωρεαν αθλητισμός με προγράμματα του δήμου και πρωταθλητές οπως και μέλη αθλητικών σωματείων. Ζήτησε απο το δημο να συνέλθει η δημοτική επιτροπή παιδείας να ασχοληθεί με το θεμα καθως υπαρχουν διαμαρτυρίες απο τα σωματεία της πόλης, οπως και η σχολική επιτροπή του δήμου.
Ο κ. ΤΣΑΛΑΜΑΝΔΡΗΣ τονισε οτι η λειτουργια του χωρου δεν ηταν ενδεδειγμένη, καθως απαιτείται αποφαση του αρμόδιου οργάνου του σχολείου, ενω το θεμα εχει απασχολήσει την σχολική επιτροπή καθως ο χώρος εντάσσεται κυρίως στα πλαίσια της σχολικής δραστηριότητας. Το θεμα παντως που απασχόλησε το σώμα και αναμένεται να επανέλθει εκτος ημερήσιας διάταξης σε επόμενη συνεδρίαση, ενω ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής διευκρίνισε οτι οι σύλλογοι για να χρησιμοποιήσουν χωρο πρεπει να εχουν άδεια.
 Ο κ. ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ για το ζητημα αυτο τοποθετήθηκε προσθέτοντας οτι μπορει να γινει νεα συνεδρίαση των αρμοδίων οργάνων για να δοθεί ξεκάθαρη θέση και αν χρειαστεί να επέμβει και το δημοτικό συμβούλιο. Για το γυμναστήριο ο αναπληρωτής δημάρχου κ. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ επανελαβε οτι το θεμα θα έρθει στο Δ.Σ. λεγοντας οτι πρεπει να τηρηθούν οι συγκεκριμένες διαδικασίες. Παντως προς το παρόν εχουν διαμαρτυρηθεί τα αθλητικά σωματεία της πόλης ζητώντας να παραμείνει ο χώρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages