ΝΕΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΝΕΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ελεύθερες με όρους οι άλλες τρεις κατηγορούμενες - Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγος του και οι συνεργάτιδες του είχαν οποιαδήποτε διαχειριστική εξουσία στα funds ή στην περιουσία τους Σε νέα προφυλάκιση για την υπόθεση του κυκλώματος εξαπάτησης επενδυτών με κέρδη που αγγίζουν τα 500 εκατ. δολάρια, προχώρησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής οι αρμόδιες δικαστικές αρχές. Η 10η τακτική ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, έκρινε προφυλακιστέο τον χρηματιστή Γιώργο Δασκαλέα μετά την απολογία του. Είχε προηγηθεί την περασμένη Παρασκευή η προφυλάκιση για την ίδια υπόθεση του επιχειρηματία και πρώην πρόξενου της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Γιώργου Λίτινα.
 «Στα μαχαίρια» Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο 47χρονος χρηματιστής, ο οποίος φέρεται να παρουσιαζόταν ως «γκουρού» των οικονομικών, πέρασε στην αντεπίθεση και προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη στον συγκατηγορούμενο του, Γιάννη Λίτινα. Το ίδιο, ωστόσο, είχε πράξει την περασμένη Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας και ο Γιώργος Λίτινας καταγγέλλοντας τον Γ. Δασκαλέα για εξαπάτηση! Όπως είχε υποστηρίξει ο πρώην επιχειρηματίας έπεσε θύμα του Γιώργου Δασκαλέα και της «παρέας» του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τους συγκατηγορούμενους του «συμμορίτες». Επιπλέον είχε αναφέρει πως σχεδίαζαν ακόμα και τη δολοφονία του επικαλούμενος συνομιλίες των συγκατηγορουμένων του! Τώρα, απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ο Γ. Δασκαλέας, μεταξύ άλλων, φέρεται να υποστήριξε: «Επεστράφησαν στους επενδυτές περισσότερα κεφάλαια από όσα επενδύθηκαν». Ο κατηγορούμενος ανέφερε παράλληλα πως ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγος του και οι συνεργάτιδες του είχαν οποιαδήποτε διαχειριστική εξουσία στα funds ή στην περιουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages