ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΟ 0-1 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΟ 0-1 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ



ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΟΚ
                                    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ήταν το παιχνίδι για τον ημιτελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, με διακοπή του αγώνα, εντάσεις, απειλές για μηνύσεις, διαμαρτυρίες, τραυματισμούς, περισσότερες από 3 κόκκινες κάρτες και δεκάδες κίτρινες που επισκίασαν την επικράτηση του Πανθουριακού και το θέαμα που πρέπει να προσφέρει ένας αξιοπρεπής αγώνας έμπειρων ομάδων.
Το παιχνίδι Α.Ο. Κυπαρισσίας-Πανθουριακός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ "εκτελεστής" ο Τάκης Καραγιάννης στο 114ο λεπτό! Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον κανονικό αγώνα στο γήπεδο της Αρκαδιάς με -3 παίκτες, για τον Πανθουριακό αποβλήθηκε ο Γιάννης Χελάς στο 42΄ με "εννιά"  ο Α.Ο. Κυπαρισσίας  αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα οι Ντιόπ στο 42΄ και Μιτρόφ στο 60΄ ενώ είχαμε ένταση, νεύρα και μικρο-διακοπές τόσο στον κανονικό αγώνα όσο και στη παράταση από τον έμπειρο ρέφερι Σταύρο Λάμια).
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ομαλά κύλησε το πρώτο 20 λεπτο του αγώνα όπου οι γηπεδούχοι ήθελαν να εισπράξουν το πλεονέκτημα της έδρας έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά μετά από φάουλ πάνω στο Χελά όταν μπήκε η γιατρός του αγώνα λόγω του τραυματισμού του μίλησε άσχημα στην ιατρό με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση που προφανώς λόγω της υπερέντασης δημιούργησε μια άσχημα ατμόσφαιρα. Όταν βγήκε εκτός γηπέδου να βοηθηθεί στο τραύμα του στο κεφάλι από έντασης απώθησε μπουκάλι με νερό με αποτέλεσμα η ιατρός να καλέσει τον διαιτητή ο οποίος του υπέδειξε την κόκκινη κάρτα. Αργότερα μετά από ανατροπές και στρατηγικές επιθέσεις που κατέληξαν σε φάουλ παρά τις προειδοποιήσεις είδαν κόκκινη ο Μητρόφ και αργότερα ο Ντιόπ.
Ακολούθησε διακοπή του αγώνα με εκατέρωθεν διαμαρτυρίες κατά τις διαιτησίας, ενώ η ένταση κορυφώθηκε μετά το 0-1 καθώς ο ΑΟΚ κέρδισε φάουλ ο Δημητρουλόπουλος που όμως δεν έγινε πέναλντι. 
Ο ΑΟΚ έχασε τουλάχιστον δύο ευκαιρίες με τον Τριανταφύλλη και τους έμπειρους Μπακόπουλο, Κωνσταντόπουλο, ενώ τους φιλιξενούμενους ο Πετρόγιαννης, Σεφεράσι Παντσιώτης πάλεψαν για ανατροπή του ισόπαλου 0-0 που όμως δεν έγινε ως την κανονική διάρκεια του αγώνα. Η επανάληψη φαίνεται να έδειξε ότι οι οι 2 ομάδες κουράστηκαν παρά τις αλλαγές που σημειώθηκαν με Βασιλόπουλο και Μπακόπουλο από τον ΑΟΚ και Ηλιόπολο με Πετρόγιαννη από τον Πανθουριακό. Τελικα΄στο 114ο λεπτό αξιοποιώντας κενό στην μικρή περιοχή στο 114ο λεπτό ο Παν. Καραγιάννης έκανε το 0-1. Ένταση όμως ακολούθησε στις κερκίδες από τους φιλάθλους...
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λαμπρόπουλος. Στέφ. Ανδρουτσής, Π .Γιαννόπουλος, Μητρόφ, Τσίτσας. Δημητρουλόπουλος. Μανδραπήλιας, Ντιόπ, Πετρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τριανταφύλλης.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Μιγκάκης. Σεφεράσι, Κωστναντόπουλος. Καράμπελας, Καραγιάννης, Δασκαλάκης, Μουστάκας, Πανταζής, Χελάς,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages