ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ στην Τριφυλία το ταξίδι ελπίδα με την «Φλόγα Αγάπης» της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που υλοποίησε και φέτος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, προάγοντας την ιδεά της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με δεκάδες αθλητές και πολίτες να συμμετέχουν στη λαμπαδηδρομία που έγινε στην Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους! Υποδεχόμενος την φλόγα αγάπης στη Κυπαρισσία, ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, τόνισε ότι, "είναι ανάγκη οι βασικές αρχές που αναδεικνύουν στην κοινωνία μας να μείνουν στην επιφάνεια όπως είναι η δωρεά ζωής,η δωρεά ιστών, η δωρεά οργάνων, μαζί με το μεγάλο περίσσια ψυχής που διαθέτει αυτός ο ευλογημένος τόπος».
 Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Παναγιώτης Μπασάκος, έδωσε συγχαρητήρια στο δήμο Τριφυλίας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών προσθέτοντας ότι «Το ελληνικό κράτος έχει ανάγκη από 650.000 μονάδες αίματος ετησίως όπου οι ανάγκες για αίμα καλύπτονται 40% από τους εθελοντές αιμοδότες, 8% από τις Ένοπλες Δυνάμεις και 2% εισαγωγή από την Ελβετία».
 Ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας, επισήμανε ότι «το αίμα είναι το πιο πολύτιμο αγαθό, που μοναδική πηγή είναι ο άνθρωπος και προορίζεται μόνο για ανθρώπους. Πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε στον τομέα αυτό, στον εθελοντισμό και στην αιμοδοσία. Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει και στηρίζει την προσπάθεια αυτή», δεδομένου ότι στην Αστυνομική κοινότητα λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες αίματος. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages