ΚΑΥΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΥΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τα αποτελέσματα των χθεσινών συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας είχαν ως εξής:

Καλαμάτα – Τ. Άγρας 3-1



Απόλλων Καλ. – Θουρία 1-2
 
Ο Πανθουριακός, που εντυπωσιάζει στο Κύπελλο Μεσσηνίας, καθώς έχει προκριθεί στην ημιτελική φάση, ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις του και στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, μιας και νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμάτας χθες στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».
Το ματς ήταν δυνατό με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Σίγουρα ο Πανθουριακός πήρε ένα σημαντικό διπλό, δείχνοντας ότι θα πρωταγωνιστήσει στον εφετινό μαραθώνιο της Α΄ Τοπικής. Βέβαια στο χθεσινό ματς έχασε δύο ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού. Πρόκειται για τους νεοαποκτηθέντες Μιχάλη Μιγκάκη και Γιάννη Πετρόγιαννη.
Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Καλαμάτας, που έχει πολλά καινούρια πρόσωπα στο ρόστερ του, πάλεψε, είχε ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Πανθουριακός προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Θέμη Καράμπελα (22΄ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή). Ο Απόλλων Καλαμάτας αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με γκολ του Φώτη Φωτιάδη (28΄ μ’ εύστοχο κτύπημα πέναλτι – ανατροπή Παναγιώτη Ξυδιά από τον Βαγγέλη Σεφεράσι).
Ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Πανταζής (64΄ με δυνατό σουτ), διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τον Πανθουριακό.
Καλές ευκαιρίες για τον Απόλλωνα Καλαμάτας έχασαν οι Παναγιώτης Ξυδιάς (14΄ και 37΄), Φώτης Φωτιάδης (50΄ με σουτ, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Βαγγέλης Σεφεράσι).
Ο Πανθουριακός απείλησε με τους Παναγιώτη Καραγιάννη (35΄), Βασίλη Πανταζή (17΄ και 62΄).
Το ματς σφύριξε ο Μάριος Καρβούνης, που είχε βοηθούς τους Ηλία Ρέκκα και Δημήτρη Τσακόπουλο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τζίμης Αναστασόπουλος): Ματθαίος – Λίβας, Φέστας, Φαράντος, Παυλάκος, Πετράκος, Κλουβάτος, Ξυδιάς (76΄ Βουρνάς), Τρικουράκης, Εμμανουήλ, Φωτιάδης, Ευστ. Τσουλάκος (83΄ Κουκέας).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αργυρόπουλος, Φραγκίσκος Κεράνης): Σταθάς, Μιγκάκης (29΄ λ. τρ. Ηλιόπουλος), Πετρόγιαννης (74΄ λ. τρ. Αντωναίος), Κωνσταντόπουλος, Σεφεράσι, Καράμπελας, Ντόκο, Δασκαλάκης, Πανταζής (72΄ Μαργαρίτης), Καραγιάννης, Παντσιώτης.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 200 και πλέον φίλαθλοι.



ΑΕ Αβίας – Εθνικός Μελιγαλά 2-0

«Καθάρισε» από το α΄ ημίχρονο
 
Θετική πρεμιέρα για τη νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας, ΑΕ Αβίας, καθώς επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Μελιγαλά χθες το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Η ομάδα του Κάμπου (επέστρεψε έπειτα από τρία χρόνια στη μεγάλη τοπική κατηγορία, όχι όμως και στη φυσική της έδρα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα), ήταν πιο αποφασιστική και ουσιαστική στο α΄ ημίχρονο, πετυχαίνοντας δύο ωραία γκολ (με τους νεοαποκτηθέντες Αλέξανδρο Καραματσούκη, Κώστα Παγώνη) που της χάρισαν τη νίκη.
Στο ίδιο διάστημα ο Εθνικός Μελιγαλά (που είχε μόλις 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή) είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά δεν αξιοποίησε κάποια από αυτές.
Στο β΄ ημίχρονο το συγκρότημα του Μελιγαλά πίεσε για να μειώσει το σκορ χωρίς πάντως να τα καταφέρει. Βέβαια και η ΑΕ Αβίας απείλησε την εστία του Σταύρου Δημητρέλη. Τελικά η ΑΕ Αβίας διατήρησε το προβάδισμα στο σκορ, παίρνοντας έτσι μια σημαντική νίκη.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
3΄ ο Γιώργος Βαβαρούτσος κάθετη πάσα στον Κώστα Παγώνη που έκανε το πλασέ, ο Σταύρος Δημητρέλης απέκρουσε σε κόρνερ.
26΄ο Θανάσης Γεωργαντάς πάσα σε Νίκο Γεωργίκο, που έκανε το γύρισμα ο Αλέξανδρος Καραματσούκης με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ.
39΄ ο Παναγιώτης Καραντζούλιας δυνατό σουτ, ο Νίκος ΚΟλοκούβαρος μπλόκαρε.
42΄ο Κώστας Παγώνης μ’ εκπληκτικό πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σταύρο δημητρέλη, διαμορφώνοντας το 2-0 και «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του.
55΄ο Γιάννης Καρύδης μακρινό σουτ, μόλις άουτ.
67΄ ο Δημήτρης Κορμπής μπροστινή μπαλιά στον Κώστα Παγώνη, που βρέθηκε απέναντι στον Σταύρο Δημητρέλη έκανε το πλασέ, άουτ.
69΄ο Γρηγόρης Ζάγουρας διαγώνιο σουτ, ο Νίκος Κολοκούβαρος απέκρουσε με τα πόδια.
78΄ ο Σωτήρης Φουρναράκος γύρισμα στον Κώστα Παγώνη, που έκανε το πλασέ, μόλις άουτ.
81΄ο Παναγιώτης Σίνος σέντρα, ο Γιάννης Καρύδης δυνατή κεφαλιά μόλις άουτ.
89΄ο Γρηγόρης Ζάγουρας  δυνατό σουτ, ο Νίκος Κολοκούβαρος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Ηλία Αλεξέα, που είχε βοηθούς τη Σοφία Αθανασοπούλου και τον Κωνταντίνο Βοσνάκη.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ (Διονύσης Πουλής): Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Γκλίγκα, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Καραματσούκης (46΄ Φουρναράκος), Γεωργαντάς, Κορμπής (83΄ Γιαννέας), Παγώνης (85΄ Αλντέσκου), Γεωργίκος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Δημητρέλης, Αλεβίζος (50΄ Μουρούσιας), Σίνος, Φέστας, Καρύδης, Καραντζούλιας, Γεωργόπουλος, Χότζα, Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος, Ζάγουρας.
Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Χρήστος Κότσαρης, ενώ γιατρός ο Ευάγγελος Μιχαήλ.
Το ματς παρακολούθησαν 80 και πλέον φίλαθλοι.

Μιλτιάδης – Αναγέννηση Παραλίας 2-1

Έκανε την ανατροπή

 
Ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 (με γκολ από τ’ αποδυτήρια) από την Αναγέννηση Παραλίας χθες στην έδρα του, έκανε τη μεγάλη ανατροπή, επικρατώντας με 2-1. Μία σημαντική νίκη για την τριφυλιακή ομάδα, η οποία στα φιλικά ματς και στο Κύπελλο Μεσσηνίας δεν είχε δείξει καλή εικόνα. Προχώρησε όμως σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, ανασυντάχτηκε και να που ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας.
Η Αναγέννηση Παραλίας έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα στη χθεσινή συνάντηση και προηγήθηκε σε 1-0 χάρις σε γκολ του Νίκου Τριανταφυλλάκη (1΄ μ’ εύστοχο κτύπημα πέναλτι -  ανατροπή του ίδιου από τον Άγγελο Δημόπουλο), αλλά στη συνέχεια δέχθηκε την πίεση της τριφυλιακής ομάδας. Ο Ουρουγουανός Μάριο Μπαρσελό (12΄ με πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Θανάση Γεωργιόπουλου και κεφαλιά του Γιώργου Βέλλη), ισοφάρισε σε 1-1. Ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος (33΄  με πλασέ, έπειτα από σέντρα του Γιώργου Βέλλη, κεφαλιά του Μάριο Μπαρσελό και ασθενή απόκρουση του Πάτρικ Ανδρέου), διαμόρφωσε  το 2-1. Μια εντυπωσιακή ανατροπή για τον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας.
Η Αναγέννηση Παραλίας στο β΄ ημίχρονο προσπάθησε ν’ αντιδράσει χάνοντας μία σπουδαία ευκαιρία με τον Νίκο Τριανταφυλλάκη στο 70΄, όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή το απέκρουσε ο Νίκος Γιαννόπουλος.
Καλές στιγμές για τον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας είχαν οι Στέλιος Διαμαντόπουλος (5΄), Γιώργος Βέλλης (23΄ και 30΄), Γρηγόρης Αναστασόπουλος (47΄) και Βασίλης Βεργόπουλος (75΄ προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά υπό την πίεσε τη Θανάση Γεωργιόπουλου και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι).
Καλή ήταν η διαιτησία του Δημήτρη Πλακογιάννη, που είχε βοηθούς τους Γιάννη Γιαννέτσο και Χαράλαμπο Τσοπανάκη.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (Κώστας Στυλιανόπουλος, Γιάννης Σουρέλης): Γιαννόπουλος, Δημόπουλος, Πάλιας, Διαμαντόπουλος, Σταθόπουλος, Γαλάνης, Μπαρσελό (85΄ Παυλόγιαννης), Βέλλης (88΄ Τσέρτος), Γεωργιόπουλος, Αναστασόπουλος, Καραμπότσος (82΄ Κάππος).  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Αντώνης Μαυρέας, Αντώνης Παπαγιαννόπουλος): Ανδρέου, Γερμάνης, Κορομηλάς, Βεργόπουλος, Κανελλόπουλος, Μάρρης, Αργυρόπουλος, Δουρούμης (46΄ Δασκαλάκης), Μουλιάτος (82΄ Μάλαμας), Τρίψας, Τριανταφυλλάκης.
Το ματς παρακολούθησαν 200 και πλέον φίλαθλοι, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages