Η ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΕΝΑΣ ΛΑΤΡΗΣ DRONES MAΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΕΝΑΣ ΛΑΤΡΗΣ DRONES MAΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ

Και οι πτήσεις με drone συνεχίζονται... Μετά τη λίμνη Καΐάφα, σειρά είχε η Κυπαρισσία.
Ο Ανδρέας Γ. Μίντζας (mintzas view), πήρε το ελικοπτεράκι του και το άφησε στον ουρανό, με εντολή να αποτυπώσει από ψηλά, την όμορφη πόλη της Μεσσηνίας.
Εκείνο, έχοντας αποδείξει πολλές φορές τις ικανότητές του, φωτογράφισε την Κυπαρισσία και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. To φιλικό patraevents.gr είχε εκτενές αφιέρωμα στην αρχόντισσα του Ιονίου με άριστες κριτικές για την πόλη μας.
Ένα ακόμη υπέροχο τοπίο της Ελλάδας από ψηλά. Η Κυπαρισσία είναι είναι η τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Μεσσηνίας, μετά την πρωτεύουσα του νομού Καλαμάτα και τη Μεσσήνη. Είναι χτισμένη σε αμφιθεατρική θέση - απλώνεται από τους πρόποδες του όρους Αιγάλεω, επίσης γνωστό με το όνομα «Ψυχρό», έως τα νερά του Ιονίου.
Η ιστορία της είναι πολύ μεγάλη και συμβαδίζει με αυτήν της Πελοποννήσου. Το ξεκίνημά της χάνεται στα βάθη της προϊστορίας. Κατά τα ομηρικά χρόνια η Κυπαρισσία ονομαζόταν «Κυπαρισσίεντας» και ανήκε στο βασίλειο της Πύλου, του βασιλιά Νέστορα. Μάλιστα στον Τρωικό Πόλεμο ο Κυπαρισσίεντας απέστειλε 11 πλοία υπό τη διοίκηση του Νέστορα, σύμφωνα με τον Όμηρο. Αργότερα η περιοχή υποδουλώθηκε στους Σπαρτιάτες μαζί με την υπόλοιπη Μεσσηνία.

Κυπαρισσία - Μια πόλη της Πελοποννήσου, χτισμένη αμφιθεατρικά, μοιάζει μαγική από ψηλά! Κυπαρισσία - Μια πόλη της Πελοποννήσου, χτισμένη αμφιθεατρικά, μοιάζει μαγική από ψηλά! Κυπαρισσία - Μια πόλη της Πελοποννήσου, χτισμένη αμφιθεατρικά, μοιάζει μαγική από ψηλά! Κυπαρισσία - Μια πόλη της Πελοποννήσου, χτισμένη αμφιθεατρικά, μοιάζει μαγική από ψηλά! Κυπαρισσία - Μια πόλη της Πελοποννήσου, χτισμένη αμφιθεατρικά, μοιάζει μαγική από ψηλά! Κυπαρισσία - Μια πόλη της Πελοποννήσου, χτισμένη αμφιθεατρικά, μοιάζει μαγική από ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages