ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α ΤΟΠΙΚΗΣ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΓΚΟΛ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α ΤΟΠΙΚΗΣ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

        



      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΠΑΙΧΝΊΔΙ για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α τοπικής Μεσσηνίας στο γήπεδο Κυπαρισσίας όπου η τοπική ομάδα μετά από δυνατό αγώνα πήρε το πολυπόθητο 1-0 λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα, ενώ μετά το τέλος της λήξης σημειώθηκαν μικροεπεισόδια όταν προκλήθηκαν παίκτες της Κυπαρισσίας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μικρή συμπλοκή και διαμαρτυρίες των φιλάθλων...
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Στο πρώτο 45λεπτό οι δύο ομάδες στήθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο με ευκαιρίες στο 23ο και 34ο λεπτό για τους γηπεδούχους αλλά και την σωτήρια επέμβαση του Λαμπρόπουλου κάτω από τα δίχτυα που έσωσε την εστία του ΑΟΚ τουλάχιστον 5 φορές. Ο ρυθμός ήταν μέτριος με επιθετικές κινήσεις και από την πλευρά της Ανδρούσας στο 29ο λεπτό και στο 42ο χωρίς όμως να τελεσφορήσουν με πρωταγωνιστές τους Βαβαρούτσο και Βιδάκη με την βοήθεια Κωτσάκη αλλά και τον Καλογερόπουλου που έπαιξε με πάθος. Οι γηπεδούχοι είχαν όμως κατοχή μπάλας με Μπακόπουλο και Βασιλόπουλο χωρίς να ξεφύγει από την μεγάλη περιοχή.
Στην επανάληψη έπεσαν κίτρινες κάρτες αλλά κύλησε με αρκετά φάουλ κοντά στο κέντρο, ενώ οι αρχηγοί των δύο ομάδων όπως ο έμπειρος Ανδρουτσής από τον ΑΟΚ και ο Βλαχόπουλος από την Ανδρούσα ήθελαν το καλύτερο. Ωστόσο ο ΑΟΚ γνωρίζει το πλεονέκτημα της έδρας και δημιούργησε ευκαιρίες με τον Κωσταντόπουλο και το νεαρό απόκτημα Τριανταφύλλη. Έτσι στο 86ο λεπτό μετά από φάουλ και ενώ η μπάλα ήταν μεταξύ Πετρόπουλου και Μπακόπουλου ο Τσίτσος με ευθύ βολέ χωρίς δισταγμό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 με το οποίο επισφραγίστηκε η συνάντηση στο γήπεδο της πόλης.
Μετά την λήξη επικράτησε ένταση όταν ο Βασιλόπουλος προκλήθηκε προκαλώντας επέμβαση του προπονητή της Ανδρούσας με αποτέλεσμα να σημειωθεί μικρή συμπλοκή εντός του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟΚ να χωρίζουν τους εμπλεκόμενους. Οι φίλαθλοι ήταν εξαγριωμένοι στην πύλη του αγωνιστικού χώρου μιλώντας για προκλητική στάση των φιλοξενουμένων. Ευτυχώς γρήγορα το κλίμα αποφορτίστηκε. 
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λαμπρόπουλος Ακης, Ανδρουτσής Στ., Γιαννόπουλος, Μπακόπουλος, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Μανδραπήλιας, Πετρόπουλος, Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τριανταφύλλης, Ζαφείρης (75').
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κωτσάκης, Βαβαρούτσος, Βασιλογιαννακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Βλαχόπουλος, Πιχιγιόνι, Καλογερόπουλος, Μαραγκούλιας, Βιδάκης, Κάλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages