ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΜΑΝΗΣ

ΤΟΝ αντίπαλο στα μάτια που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας κοίταξε το Καλό Νερό στο γήπεδο της Κυπαρισσίας για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β τοπικής κατηγορίας αλλά λύγισε στο τέλος με δύο τέρματα της ΑΕ Μάνης καθώς το κοντέρ έγραψε 2-0 εκτός έδρας για τους φιλοξενούμενους. 
Πάντως στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0 με ευκαιρίες από τις δύο ομάδες με εύστοχες κινήσεις του Κορακουβούνη, Μητρόπουλου, Γαλάνη και πολύ καλή αντίσταση από τον Μαδούρη ενώ στο 32ο και στο 43ο λεπτό σημειώθηκαν ενέργειες κοντά στην μικρή περιοχή χωρίς να τελεσφορήσουν. Πάντως ο Στρατής κάποια στιγμή διαπληκτίστηκε χωρίς λόγο με τον προπονητή του Καλονερού κ. Διονυσόπουλο, ενώ τραυματίστηκε μετά από επιθετικό φάουλ για λίγο ο Μαρίνης που αναγκάστηκε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου για λίγη ώρα.
ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΑ
Το 0-1 σημειώθηκε ωστόσο στο 66’ με τον Πουλάκο ο οποίος ξεγέλασε τον Νικολόπουλου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ενώ αργότερα στο παιχνίδι μπήκε ο Κορμπής και ο Λαχανάς χωρίς όμως αν σημειωθούν ανατροπές. Στο 88’ τελικά ο Αράπι, μέσα από μια καλή στιγμή κοντά στην μικρή περιοχή βρήκε την ευκαιρία και σημείωσε το τελικό 0-2.
Διαιτητές: ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΤΣΑΟΥΣΗ Σ., ΤΣΑΟΥΣΗ Ε.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Νικολόπουλος, Κουτσούλης, Κ. Λαμπρόπουλος, Π. Λαμπρόπουλος (83’ Μαντζούνης), Γαλάνης, Μαρίνης (80’ Λαχανάς), Ντέρκα, Βλάμης(70’ Κορμπής), Κορακοβούνης, Μητρόπουλος, Μαδούρης.
Α.Ε ΜΑΝΗΣ: Γιακουμής, Καμπανάρος, Πουλάκος, Φουρναράκος, Στρατής, Μέτσο, Ξεροβάσιλας (75’ Ροβολής), Μανωλέας, Σωτηρόπουλος (88’ Βαλσαμάκης), Σώκαλης, Φετάχου (85’ Αράπι). 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages