ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ για την εικόνα του Δήμου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αποτυπώθηκε στη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας, για το λογαριασμό του Δήμου στο facebook το οποίο δεν είναι προσωπική σελίδα αλλά δημόσια, με αφορμή σχόλια από τις φιλοζωικές οργανώσεις που έσβησε ο διαχειριστής της σελίδας.
Απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Ανδρινόπουλου ο οποίος ρώτησε γιατί δημιουργήθηκε θέμα, ποιος διαχειρίζεται τη σελίδα, ποιος λαμβάνει αποφάσεις, ο Δήμαρχος κ, Κατσίβελάς απάντησε ότι «Τη σελίδα του δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη διαχειρίζεται το γραφείου του δημάρχου, κατά συνέπεια την ευθύνη την έχω προσωπικά εγώ», σε προ ημερήσιας διάταξης θέμα.
Να σημειωθεί ότι καυστικά σχόλια υπάρχουν στο διαδίκτυο  για την εγκληματική δράση με φόλες στους Γαργαλιάνους και τη σελίδα του Δήμου Τριφυλίας στο facebook από την οποία αφαιρούνται σχόλια και αναρτήσεις χωρίς καμία προειδοποίηση και πλαίσιο λειτουργίας.
Ο Δήμαρχος πάντως υποσχέθηκε στο τέλος ότι υπάρχουν άλλοι χώροι που μπορούμε να κουβεντιάζουμε, μπορούνε να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο, μπορούνε να στείλουνε μηνύματα μέσα στη σελίδα, στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, μπορούνε με οποιοδήποτε τρόπο. Και εγώ τους έκανα μία επίσημη πρόσκληση την οποία την κάνω κι εδώ, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ότι να σταματήσουμε τα λόγια, είπε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο προκύπτει μείζον θέμα. Το λογότυπο του Δήμου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι δημόσιο. Δεν αποτελεί κυριότητα κανενός. Οπότε μπορεί να γίνει διάλογος. Μπορεί επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις και σχολιάστηκε αρνητικά στο διαδίκτυο κατά του Δήμου, να έρθει στο Δ.Σ. Τριφυλίας απόφαση για το πλαίσιο λειτουργίας σελίδων του Δήμου, τις προυποθέσεις αλλά και τα περιθώρια διαλόγου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages