ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΑΛΙΜΑΚΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΑΛΙΜΑΚΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΤΗΝ αυτοψία του κλιμακίου για την νέα παράνομη χωματερή που δημιούργησε ο Δήμος Τριφυλίας η οποία βρίσκεται στο Αλιμάκι Κυπαιρσσίας επεξεργάζονται οι υπηρεσίες της περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς στην περιοχή ολοκληρώνεται εντός των επόμενων ημερών η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στην περιοχή. Στο τελευταίο Δ.Σ. Τριφυλίας υπήρξε ενημέρωση μετά από ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων καθώς οι κάτοικοι των Ραχών με τους οικισμούς της περιοχής, θεωρούν ότι μόλις ολοκληρωθεί η αποκατάστασης του χώρου ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων θα πρέπει να απαγορευθεί η πρόσβαση στην χωματερή, όπως είχε τονιστεί από την Δημοτική αρχή στις 22 Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια παρουσίας κατοίκων με φορείς στο οικείο Δημοτικό Συμβούλιο.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος επανέφερε το θέμα του διαλόγου την ύστατη στιγμή καθώς για άλλη μια φορά ο Δήμος περιμένει τις εξελίξεις με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΦΟΔΣΑ και Περιφέρειας. Δεσμεύθηκε ωστόσο για ευρεία σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης. Σε διαφορετική περίπτωση οι κάτοικοι δεν αποκλείεται να θεωρήσουν την περιοχή απαγορευτική για την ρίψη απορριμμάτων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντιπολίτευση πολλές φορές έχει ζητήσει εξηγήσεις από την Δημοτική αρχή γιατί ο Δήμος εγκατέλειψε προσωρινά τον σχέδιο δράσης που είχε ψηφιστεί, εκτιμώντας ότι το πρώτο 3μηνο του 2017 υπάρχει νέα αδράνεια για το καυτό αυτό ζήτημα..
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages