ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ 3-0 ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ 3-0 ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ

ΟΛΟ ψηλότερα επιχειρεί να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα της Β τοπικής κατηγορίας κάνοντας μια ακόμα πετυχημένη νίκη μετά την δύσκολη εμφάνιση με την Μάνη το Καλό Νερό που επικράτησε στην έδρα του με 3-0 επι του Ατρόμητου Πλατύ. 
Το κλίμα ήταν υπέρ των γηπεδούχων καθώς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στο 6′ ο Σγουράκης πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας το 1-0. Λίγη ώρα αργότερα μετά από σέντρα στην μικρή περιοχή και ενώ το ρολόι έδειχνε ότι ήμασταν στο 36′ ο Βλάμης σούταρε κάνοντας το 2-0. Στο 65′ ο Κορακοβούνης μετά από ευθεία βολή έξω από την μικρή περιοχή σε ευθεία γραμμή με το μεσαίο δοκάρι, σούταρε κάνοντας το τελικό 3-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο και Τζιαμουράνη. 
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Νικολόπουλος, Κατσούλης, Κ. Λαμπρόπουλος, Π. Λαμπρόπουλος, Γαλάνης, Μαρίνης (65′ Κορμπής), Derka, Βλάμης, Κορακοβούνης, Α. Βλάμης (55′ Μητρόπουλος), Μαδούρος (75′ Γρηγορίου). 
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ταχταμπάς, Στέργιος, Χαραλαμπόπουλος, Βανικιώτης, Σγουράκης, Αθανασόπουλος, Χ. Ταχταμπάς, Γιαννούκος (84′ Δάρρας), Μουλιάτος, Λυμπερόπουλος, Κουτσουμπός (71′ Κρέπης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages